Haswing Protruar 2.0 PK Elektromotor


Haswing Protruar 2.0 PK Elektromotor

649,00 €
597,50


Product kenmerken

  • 75 LBS stuwkracht (ongeveer 2,0 PK)
  • Bijzonder licht gewicht
  • Traploze snelheidsregeling
  • Intelligent kantelsysteem
  • Alleen geschikt voor zoet water

Omschrijving

De Haswing Protruar 2.0 PK heeft een stuwkracht van 75 LBS (ongeveer 2,0 PK) en is alleen geschikt voor zoet water. De Haswing Protruar 2.0 PK is één van de nieuwste elektrische buitenboordmotoren uit de Haswing-Serie. De snelheidsregeling van de Haswing Protruar 2.0 PK is traploos. U kunt daardoor precies net zoveel gas geven als u wilt en u bent niet beperkt tot een aantal versnellingen. De Haswing Protruar 2.0 PK heeft een sterke 24V elektromotor en is prima geschikt voor het voortstuwen van middelgrote boten, zoals bijvoorbeeld polyester boten. De stuurhendel is kantelbaar, waardoor u de motor eenvoudig in een handomdraai uit het water kan tillen. De stuurhendel is voorzien van een veiligheidskoord.

De Haswing Protruar 2HP 24V is uitgerust met een speciale blokkeerbeveiliging. Mocht u per ongeluk de bodem raken, dan wordt de propeller automatisch stopgezet. De Haswing elektromotor 24V is op 6 verschillende trimposities te vergrendelen. De motoras is gemaakt van aluminium en de motor wordt geleverd met een 3-blads propeller (zwart). De Haswing Protruar 2.0 PK is voorzien van een ingebouwde accu-indicator met LED licht. Zo heeft u altijd een actueel beeld over de status van de accu. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 105Ah (1 uur vaartijd) - 225Ah (3 uur vaartijd). De Haswing Protruar 2.0 PK is te verkrijgen in het S (aslengte: 83,3cm) en L (96cm) model.

Haswing is een nieuw merk binnen de fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren. De motoren hebben een hoge betrouwbaarheid en voordelige prijs. Ze zijn compact, milieuvriendelijk, licht en innovatief.

Product specificaties

Merk en model: Haswing Protruar 2 S/L
Stuwkracht: 75 LBS (ca. 2,0PK)
Werkspanning: 24V
Vermogen: 1200W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Middelgrote boten, zoals polyester boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 75Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 150Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 83,3cm of 96cm
Gewicht: 8,3KG

Wij bevelen ook het volgende aan:

Talamex Vaaraccu
158,95 €

Blader ook door deze categorieën: Motoren tot 80 LBS, Haswing