Minn Kota Riptide SP 55 Boegmotor


Minn Kota Riptide SP 55 Boegmotor

1.479,00 €
1.332,50


Product kenmerken

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Inclusief CoPilot
  • Geschikt voor zoet- en zout water
  • 55 LBS stuwkracht (ongeveer 1,6PK)
  • Optioneel: i-Pilot

Omschrijving

De Minn Kota Riptide SP 55 i-Pilot is de zout water versie (kan ook gebruikt worden in zoet water) van de Minn Kota Powerdrive V2 55. Alle opties zijn hetzelfde. SP staat dan ook voor: Saltwater Powerdrive V2. De fluistermotor heeft een stuwkracht van 55 LBS (ongeveer 1,6PK). De Minn Kota Riptide SP 55 i-Pilot onderscheidt zich door de schappelijke prijs en technische attributen in combinatie met het feit dat deze fluistermotor zowel in zoet- als zout water kan varen. De Minn Kota Riptide SP 55 i-Pilot is voorzien van een hendel die u helpt om de motor eenvoudig in en uit het water te tillen. Dankzij deze hendel kunt u gemakkelijk op elk moment snel vertrekken.

Met dank aan de Digital Maximizer kunt u genieten van langere vaartijden. Dit instrument zorgt ervoor dat bij elke snelheid het juiste vermogen wordt geleverd. De Minn Kota Riptide SP Saltwater 55 is traploos, zodat u niet beperkt bent tot versnellingen. U kan precies zo snel gaan als u wilt. Als u wilt weten wat de status van uw accu is, dan drukt u op één knop van de push-to-test accumeter. Wij raden u een accu aan met een capaciteit van 75Ah (1 uur vaartijd) - 150Ah (3 uur vaartijd). De Minn Kota Riptide 55 SP is voorzien van een anti-wier propeller. Deze propeller kan eenvoudig door dikke vegetatie heen komen. De Minn Kota Riptide 55 i-Pilot is voorzien van een CoPilot. Dit is een afstandsbediening, waarmee u de motor in en uit kunt schakelen en de snelheid/stuurrichting kunt aangeven.

I-Pilot

Een andere manier om uw fluistermotor mee te besturen is de i-Pilot. De i-Pilot is de grotere broer van de CoPilot en beschikt over een geavanceerde GPS en LCD display. Daarnaast heeft de i-Pilot de volgende opties:
- ''Spot-locks'' die ervoor zorgen dat u binnen een aantal meter blijft
- Het opnemen en herinneren van vaarpaden
- Snelheid aangeven
- Stuurrichting aangeven
- Minn Kota Autopilot (Cruise Control)

Product specificaties

Merk en model: Minn Kota Riptide SP 55
Stuwkracht: 55 LBS (ca. 1,6PK)
Werkspanning: 12V
Vermogen: 600W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Kleine boten (bijv. rubberboten) en middelgrote boten (bijv. polyester boten)
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 75Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 150Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 122cm
Gewicht: 19KG

Wij bevelen ook het volgende aan:

Talamex Vaaraccu
158,95 €

Blader ook door deze categorieën: Motoren tot 60 LBS, Minn Kota overige series, Minn Kota elektromotoren