Optima Yellow Top S-2,7L Vaaraccu


Optima Yellow Top S-2,7L Vaaraccu

219,01 €
148,95


Product kenmerken

  • Tot driemaal langere levensduur dan andere accu's
  • Ideaal voor seizoensgebruik
  • Vijftien keer meer trilvast dan loodbatterijen
  • Meest unieke accu (dankzij Spiracell Technologie)
  • Deep-cycling AGM accu

Omschrijving

De Optima Yellow Top S-2,7L Accu is dé ideale accu voor elektrisch varen. De Optima Yellow Top S-2,7L Accu is een eersteklas deep-cycling AGM accu voor zwaar gebruik. Dankzij de Spiracell Technologie gaat deze accu geen uitdaging uit de weg. De Optima Yellow Top S-2,7L Accu heeft een tot driemaal langere levensduur dan traditionele vlakkeplaataccu's en is beter bestand tegen trillingen dan elke andere accu, hij is tot 15 keer trillingvaster. De Optima Yellow Top S-2,7L Accu blijft gegarandeerd ononderbroken energie leveren gedurende de gehele ontladingscyclus. De energie is schoon en heeft een hoger uitgangsvermogen dan conventionele accu's. Dankzij het compacte formaat is het gewicht minimaal en past hij beter in krappe ruimtes. De accu is volledig afgesloten, lekvrij en onderhoudsvrij. De Optima Yellow Top S-2,7L Accu is optimaal bestand tegen extreme temperaturen en kan gedurende lange perioden worden opgeslagen.

De Optima YellowTop accu heeft een hogere energie in de eerste tien seconden van het startproces dan vergelijkbare conventionele loodaccu's met dezelfde capaciteit. De accu is ideaal voor seizoensgebruik en is daarom perfect voor elektrisch varen. De accu kan, indien volledig opgeladen, 12 maanden ongebruikt op kamertemperatuur (of lager) worden opgeborgen en erna toch weer moeiteloos een voertuig starten. De Yellow Top Optima AGM accu's hebben met hun pure, nieuwe lood een hogere loodzuiverheid dan andere AGM- en gewone natte accu's. Deze hogere puurheid betekent minder gasvorming en verontreinigende stoffen, wat de levensduur en prestaties van de accu ten goede komt. De Yellow Top accu's zijn beschikbaar tot maximaal 75 Ah, maar dat betekent niet dat deze accu's geen krachtige elektromotoren aan kan. Integendeel: door de bijzondere eigenschappen van deze accu is een Optima Yellow Top accu van 75 Ah vergelijkbaar met een Varta Professional Deep-Cycling AGM accu van 115 Ah.

De voordelen van Optima Spiracell Technologie


- De precisiegegoten cilinders van Optima worden met nauwe toleranties gemaakt, zodat alleen nieuw polypropyleen kan worden gebruikt. Dit zorgt voor een uniforme en perfecte compressie zodra de Spiracell wordt ingebracht. Verontreinigingen of onzuiverheden uit eerder gebruikt plastic worden daardoor voorkomen.
- Optima batterijen van 12 volt bestaan uit zes Spiracell cellen die elke een volledige opgeladen circuitlading hebben van 2,2 volt voor deep-cycling accu's en meer dan 2,1 volt voor startaccu's.
- Door het ontwerp van de accu heeft de Optima accu een lage interne weerstand en het grotere plaatoppervlak zorgt voor een explosief startvermogen, het vermogen om veel sneller op te laden en hogere spanningseigenschappen tijdens ontladen.

Product specificaties

Merk en type: Optima Yellow Top S-2,7L Accu
Type accu: Deep-cycling AGM accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 38 Ah
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 23,7 x 12,9 x 22,7 cm
Gewicht: 11,8KG

Wij bevelen ook het volgende aan:


Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader door deze categorie: Accu's