Rebelcell Accu Connectoren


Rebelcell Accu Connectoren

34,95


Product kenmerken

  • Via één klik verbonden met uw elektromotor
  • Geintegreerde zekering van 60A
  • Met kabelogen om met uw accu te verbinden
  • De contacten zijn te krimpen

Omschrijving

Deze Rebelcell accu connectoren zorgen ervoor dat de Rebelcell accu voortaan met één klik verbonden is met uw elektrische motor. U kunt de kabel aansluiten door de grijze stekker van de kabel te verbinden met de bekabeling van uw 12 volt motor. Zo hoeft u maar één keer alle kabels te verbinden, maar bij uw volgende vaartocht bent u met één klik weer verbonden met uw elektrische motor. De contacten van de Rebelcell accu connectoren kunt u krimpen door een krimptang te gebruiken of het te solderen. Als u eenmaal de contacten in de stekker heeft gestoken dan hoort u een klik en kunt u de contacten er niet meer uit halen.

U kunt op de Rebelcell accu connectoren kabels bevestigen met een dikte van van 6 - 12 AWG met maximaal 50A. De M8-ogen die aan de Rebelcell accu connectoren bevestigd zitten kunt u aansluiten op uw accu. De kabel is 40 cm lang en heeft een ingebouwde zekering van 60A.

Let op! U kunt deze Rebelcell accu connectoren alleen bevestigen op een Rebelcell 12V of 24V Angling lithium-ion accu.

Product specificaties

Materiaal: -
Kleur: Zwart, rood en grijs
Afmetingen: 40 cm kabbellengte met een dikte van 10mm2
In de verpakking: Een kabel met zekering. Aan de ene zijde M8-ogen voor uw accu en aan de andere zijde een stekker voor uw elektrische motor.
Fabrieksgarantie: 1 Jaar

Wij bevelen ook het volgende aan:


Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader door deze categorie: Rebelcell