Rhino Cobold V-18 Fluistermotor


Rhino Cobold V-18 Fluistermotor

122,50


Klantwaarderingen voor Rhino Cobold V-18 Fluistermotor

Aantal waarderingen: 3
Gemiddelde waardering: 4
Heerlijk lichtgewicht en toch een prima kwaliteit
van Anoniem op 02-07-2017
Gebruik de Rhino Cobold op mijn Canadian Creek bellyboot. Een droomcombinatie. De boot is goed draagbaar met motor door zijn geringe gewicht. Motor heeft ruim voldoende vermogen om snel op visstekken te zijn. Kan nu de hele vijver afvissen ipv stukken. Gaat op een 18 ah accu en hele dag mee( We varen dan niet continu natuurlijk) Topmotor voor een goede prijs
Goed
van Anoniem op 25-06-2016
Mooie lichte fluistermotor. Fluistermotor gekocht voor achter polyester bootje van mijn zoontje maar helaas iets te zwak. Deze fluistermotor is meer geschikt voor een rubberboot. Ander nadeel is dat deze motor qua hoek niet verstelbaar is en de motor loshalen om de schroef schoon te maken kost teveel kracht voor kinderen. De schroef zelf is ook van erg dun plastic gemaakt waardoor deze snel beschadigd.

Voordeel is dat de motor erg licht is, makkelijke bediening en het ziet er goed afgwerkt uit. Ook kan ik een hele dag varen op een accu omdat motor weinig energie vraagt.

Heb geen ervaring met andere fluistermotoren dus kan moeilijk een vergelijking maken. Al met al kan dit best een goede fluistermotor zijn voor de juiste toepassing maar helaas niet voor mij.
Voor rubberboot erg geschikt
van Anoniem op 06-04-2016
De motor is licht en klein maar werkt erg goed met mijn rubberboot. Voor het geld dat je betaal krijg je echt kwaliteitt

Wij bevelen ook het volgende aan:

Talamex Vaaraccu
158,95 €

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Talamex Vaaraccu
158,95 €

Blader ook door deze categorieën: Motoren tot 30 LBS, Rhino