Rhino R-VX 54 Fluistermotor


Rhino R-VX 54 Fluistermotor

279,95 €
239,50


Product kenmerken

  • 55 LBS stuwkracht (ongeveer 1,6PK)
  • Corrosiebestendig verfijnde metalen as
  • Variabele diepteverstelling
  • Uitschuifbare helmstok met toerentalregeling
  • Duitse kwaliteit

Omschrijving

De Rhino VX 54 LBS is het 55 LBS model uit de VX-lijn van het Duitse fluistermotor merk Rhino. Rhino is één van de leidende merken in de markt en levert altijd solide prestaties. De Rhino VX 54 LBS heeft een stuwkracht van 55 LBS (ongeveer 1,6PK) en is geschikt voor kleine boten, zoals bijvoorbeeld rubberboten en geschikt voor middelgrote boten, zoals bijvoorbeeld kleine polyester boten. De Rhino VX 54 LBS is alleen geschikt voor zoet water.

Met de Rhino 54 LBS heeft u langere vaartijden dan bij andere merken. Het stroomverbruik van deze motor is zo zuinig dat deze onderscheidend is van andere fluistermotoren. De Rhino motor kan aangesloten worden op diverse soorten accu's. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 85Ah (1 uur vaartijd) - 150Ah (3 uur vaartijd). U bent altijd op de hoogte van de status van de accu dankzij de accu-indicator.

Met de variabele diepteverstelling kunt u het diepteniveau van de Rhino elektromotor VX 54 eenvoudig aanpassen. Daarnaast kunt u de stuurdruk aanpassen. U kunt de stuurdruk bijvoorbeeld stroef zetten om in één rechte lijn te varen of juist soepel om comfortabel te sturen. De Rhino fluistermotor klapt automatisch omhoog als u een obstakel raakt. Zo wordt er voorkomen dat de fluistermotor schade oploopt. Voor maximale controle over de boot is de helmstok uitschuifbaar gemaakt. U kunt hier zowel mee sturen als schakelen. De Rhino R-VX 54 is prettig in gebruik, van goede kwaliteit en duurzaam. U heeft een perfecte controle over de snelheidsregeling van de R-VX 54 dankzij de 7 versnellingen, waarvan 5 vooruit en 2 achteruit. De motoras van de fluistermotor is extra sterk gemaakt door middel van corrosiebestendig verfijnde metalen.

Product specificaties

Merk en model: Rhino R-VX 54 Fluistermotor
Stuwkracht: 54lbs (1,6 PK)
Werkspanning: 12V
Vermogen: 320W
Versnellingen: 5 Vooruit / 2 Achteruit
Geschikt voor: Middelgrote rubberboten en kleine polyester boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: 85Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: 150Ah
Aansluiting: Kabelogen
Lengte aansluitkabel: 160cm
Afmetingen: -
As lengte: 91cm
Gewicht: 10,0kg
Garantie: 2 jaar

Wij bevelen ook het volgende aan:

Talamex Vaaraccu
158,95 €

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Talamex Vaaraccu
158,95 €

Blader ook door deze categorieën: Motoren tot 60 LBS, Rhino