Talamex TM48 Fluistermotor


Talamex TM48 Fluistermotor

239,00 €
176,95


Product kenmerken

  • Goedkoopste 48-50 LBS fluistermotor
  • Lichtste 48-50 LBS fluistermotor
  • Geschikt voor zoet- en zout water
  • Hoge betrouwbaarheid
  • 48 LBS stuwkracht (ongeveer 1,3PK)

Omschrijving

De Talamex TM48 heeft een stuwkracht van 48 LBS (ongeveer 1,3PK) en is zowel geschikt voor zoet- als voor zout water. De Talamex TM48 is de goedkoopste en lichtste 48-50 LBS fluistermotor. De Talamex TM48 is geschikt voor kleine boten, zoals bijvoorbeeld kleine opblaasboten, maar ook voor middelgrote boten, zoals bijvoorbeeld kleine polyester boten. Talamex is over het algemeen het voordeligste fluistermotor merk en biedt simpele maar betrouwbare fluistermotoren aan.

De Talamex TM48 elektromotor 12V wordt veel gebruikt om te recreëren of om te vissen. De TM48 onderscheidt zich door de voordelige prijs, betrouwbaarheid, lage stroomverbruik en het lichte gewicht. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 85Ah (1 uur vaartijd) - 150Ah (3 uur vaartijd). De TM48 is voorzien van een LED accu-indicator, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van de accu.

De TM48 mag dan een voordelige prijs hebben, maar het is zeker niet de minste fluistermotor. Deze fluistermotor is van goede kwaliteit en beschikt maar liefst over 5 vooruit en 3 achteruitversnellingen. U heeft daardoor een optimale controle over de snelheid van uw boot. De diepteverstelling is traploos instelbaar. Dit is handig als u bijvoorbeeld wilt varen in ondiep water of de boot op de kade wilt leggen. Daarnaast kunt u het stuurgedrag van de TM48 aanpassen. De helmstok heeft een duurzame rubberen grip en is telescopisch. Daardoor is de afstand tussen de motor en u traploos instelbaar. U kunt ook de stuurdruk veranderen. U kunt de stuurdruk soepel zetten om comfortabel te sturen of juist vast zetten om bijvoorbeeld met uw handen in één rechte lijn te varen.

Product specificaties

Merk en model: Talamex TM48
Stuwkracht: 48 lbs (ongeveer 1,3PK)
Werkspanning: 12V
Vermogen: 480W
Versnellingen: 5 Vooruit / 3 Achteruit
Geschikt voor: Kleine boten (bijv. rubberboten) en middelgrote boten (bijv. polyester boten)
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: 85Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: 120Ah
Aansluiting: Accuklemmen
Lengte aansluitkabel: 140cm
As lengte: 76cm
Gewicht: 8,8KG

Wij bevelen ook het volgende aan:

Talamex Vaaraccu
158,95 €

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Talamex Vaaraccu
158,95 €

Blader ook door deze categorieën: Motoren tot 50 LBS, Talamex