Varta LAD210 Deep Cycle Vaaraccu


Varta LAD210 Deep Cycle Vaaraccu

687,28 €
539,50


Product kenmerken

  • Perfect voor sterke elektrische buitenboordmotoren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Lange levensduur
  • Ideaal voor seizoensgebruik
  • Deep-cycling AGM accu

Omschrijving

De Varta LAD 210 is een sterke accu en ideaal voor elektrisch varen. De Varta LAD 210 is een eersteklas deep-cycling AGM accu van hoge kwaliteit voor zwaar gebruik. Met zijn hoge accucapaciteit (210 AH) is deze accu perfect voor de krachtigste elektrische buitenboordmotoren. Dankzij de meest geavanceerde AGM-technologie heeft de Varta LAD 210 een buitengewone schok- en trillingsbestendigheid. De Varta LAD 210 heeft een lange levensduur en is tot wel acht keer zo cyclusvast als conventionele accu's. De accu is erg robuust en volledig lekvrij. Varta Professional Deep Cycle AGM accu's hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De totale kosten op termijn zijn namelijk lager dan bij andere accu's en daarnaast leveren de accu's uitstekende prestaties en een hoge betrouwbaarheid.

De Varta LAD210 is speciaal gemaakt voor gebruik op het water. Hij is bijvoorbeeld geschikt voor de nieuwste elektrische boten, jachten en campers. Daarnaast is de accu ideaal voor elektrische buitenboordmotoren. De Varta accu LAD210 is voorzien van de meest geavanceerde Absorbent Glass Mat (AGM)-technologie. De minimale zelfontlading zorgt ervoor dat deze accu perfect is voor seizoensgebebonden gebruik. Daarnaast is de Varta batterij LAD210 volledig onderhoudsvrij.

Varta accu's zijn te vinden in miljoenen auto's, motorboten, motoren en campers. Elke Varta accu is standaard opgeladen met expertise en precisie. Varta accu's gaan langer mee dan andere accu's en zijn minder gevoelig voor corrosie. Varta accu's zijn producten van topkwaliteit die optimale prestaties leveren.

Product specificaties

Merk en type: Varta Professional Deep Cycle
Type accu: Deep-cycling AGM accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 210 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 53,0 x 20,9 x 21,4 cm
Gewicht: 60KG

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader door deze categorie: Accu's