Varta LAD115 Deep Cycle Vaaraccu


Varta LAD115 Deep Cycle Vaaraccu

373,89 €
264,95


Product kenmerken

  • Perfect voor elektrisch varen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Lange levensduur
  • Ideaal voor seizoensgebruik
  • Deep-cycling AGM accu

Omschrijving

De Varta LAD115 is een ideale accu voor elektrisch varen. De Varta LAD115 is een hoge kwaliteit, eersteklas deep-cycling AGM accu. Met zijn accucapaciteit van 115AH is deze accu perfect voor fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren. Door de geavanceerde AGM-technologie heeft de Varta LAD115 een grote schok- en trillingsbestendigheid. De Varta LAD115 heeft een langere levensduur dan andere accu's en is tot wel acht keer zo cyclus vast als traditionele accu's. De accu is volledig lekvrij en erg robuust. De prijs-/kwaliteitverhouding van de Varta Professional Deep Cycle AGM accu's is uitstekend. De totale kosten op lange termijn liggen lager dan bij traditionele accu's en daarnaast leveren de accu's sterke prestaties en hebben een hoge betrouwbaarheid.

De Varta AGM LAD115 is toepassingsgericht gemaakt voor gebruik op het water. Zo wordt de accu veel gebruikt in de nieuwste elektrische boten, jachten en campers. Daarnaast is de accu geschikt voor fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren. De LAD115 Varta beschikt over de meest geavanceerde Absorbent Glass Mat (AGM)-technologie. De Varta Deep Cycle AGM LAD 115 is volledig onderhoudsvrij en door de minimale zelfontlading is de accu perfect voor seizoensgebonden gebruik.

Varta accu's zijn te vinden in miljoenen motorboten, motoren, campers en auto's. Elke accu is opgeladen met expertise en precisie. Varta Professional Deep Cycle AGM accu's gaan langer mee dan andere accu's en zijn minder gevoelig voor corrosie. Varta accu's zijn van topkwaliteit die optimale prestaties leveren.

Product specificaties

Merk en type: Varta Professional Deep Cycle
Type accu: Deep-cycling AGM accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 115 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 32,8 x 17,2 x 23,4 cm
Gewicht: 33,1KG

Wij bevelen ook het volgende aan:


Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader door deze categorie: Accu's