Accubak Elektrisch varen 50A met USB

De 50A accubak functioneert als permanente bescherming voor uw accu. Dit maakt de accubak zeer geschikt voor watersporters met elektrische buitenboordmotoren.

Productnummer
10010750
83,00
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Geeft bescherming tegen vocht en vuil
  • Blijft gesloten tijdens al het gebruik
  • Ingebouwde accu conditiemeter
  • Ingebouwde sigarettenaansluiting & USB aansluiting
  • Niet geschikt voor elektromotoren met meer dan 50A verbruik

Omschrijving

De 50A accubak is geschikt als blijvende bescherming van uw accu. Deze accubak is speciaal ontwikkeld voor elektromotoren met een verbruik van 50A of minder. De accubak beschermt uw accu onder anderen tegen indringend vocht, stof, vuil en diverse andere omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de kans op storingen door vuil of corrosie zeer klein is. Daarnaast beschikt de accubak over een zekering van 50A ter beveiliging van uw elektrische buitenboordmotor. Dankzij de 50A accubak kunt u de levensduur van uw accu aanzienlijk verlengen. Dit zorgt ervoor dat u altijd zonder problemen kunt varen.

U hoeft deze accubak niet te openen wanneer de kabels zijn aangesloten. Zo is de accu volledig afgesloten en daardoor bestendig tegen alle weersomstandigheden. De accu is volledig afgesloten, dankzij de twee kunststof vleugelmoeren die ervoor zorgen dat de stroomvoorziening van onder andere uw elektrische buitenboordmotor is aangesloten op de accubak.

De 50A accubak is tevens voorzien van een accu-indicator. Met behulp van de accu-indicator kunt u altijd de status van uw accu monitoren. Zo weet u altijd hoelang u nog kunt varen. Daarnaast is de accubak voorzien van een 12V sigaretten aansluiting. Zo kunt u bijvoorbeeld uw koelbox, radio of navigatieapparatuur aansluiten op de accubak. De accubak 50A is tevens voorzien van twee USB poorten. Dit maakt de accubak zeer gebruiksvriendelijk. Zo kunt u dankzij de USB poorten verschillende apparaten opladen zoals bijvoorbeeld uw telefoon. De 50A accubak is makkelijk te installeren door de nylon spanriem die u bij de accubak krijgt. Dankzij deze bijgeleverde riem kunt u de accubak vastmaken aan uw boot door bijvoorbeeld twee RVS schroeven. De accubak is tevens voorzien van een ingebouwde 30A zekering.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: 190 x 270 x 200
200 x 410 x 200
In de verpakking: Een accubak met bevestingsmateriaal
Een deksel
Een veiligheidsriem
Fabrieksgarantie: 2 Jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Accubak Elektrisch varen 50A met USB
Uw waardering