Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven klantenservice- en magazijnmedewerkers. Solliciteer direct

Acculaders

Om uw accu te kunnen opladen is een acculader een essentieel onderdeel voor het elektrisch varen. Zo kunt u met uw acculader uw accu opladen, voordat u een dagje gaat varen met uw fluistermotor of elektrische buitenboordmotor. Deze acculaders zijn specifiek geselecteerd om uw accu’s voor het elektrisch varen op te kunnen laden. Zo zijn er voor verschillende soorten accu's, acculaders beschikbaar met verschillen in laadstroom en laadspanning. Zorg ervoor dat u de juiste acculader selecteert bij de accu die u aanschaft. Zo is een 12V acculader alleen geschikt voor een 12V accu en een 24V acculader alleen geschikt voor een 24V accu. Daarnaast geldt: Hoe hoger de laadstroom, hoe sneller uw accu zal opladen.

De laadtijd van uw accu kunt u eenvoudig en snel berekenen. Voorbeeld: Stel u wilt een accu met een accucapaciteit van 100Ah en u kiest daarbij een acculader met een laadstroom van 20Ah. De laadtijd is dan: 100/20 = 5 uur.

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Van hoog naar laag sorteren