Amarew XM Gashendel

De Amarew XM gashendel is een reserveonderdeel van de Amarew XMR serie. De Amarew XM gashendel kan gebruikt worden als vervangingsonderdeel en is niet geschikt voor andere merken.

Productnummer
10011259
129,00
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, dinsdag bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Geschikt voor de Amarew XMR-modellen
  • Origineel reserve-onderdeel
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ideaal als vervangingsonderdeel
  • Niet geschikt voor andere Amarew modellen

Omschrijving

De Amarew XM gashendel is een reserveonderdeel voor de Amarew XMR-modellen. De Amarew XM gashendel is gemakkelijk in gebruik. Mocht door omstandigheden uw gashendel defect raken, dan is het erg handig om een origineel reserveonderdeel van Amarew bij de hand te hebben. Door de Amarew XM gashendel is de snelheid van de elektromotor gemakkelijk te bedienen. De lengte van de kabel van de gashendel is 400cm. Hierdoor kunt u de gashendel gemakkelijk op afstand plaatsen. De Amarew XM gashendel is bovendien zeer gemakkelijk te installeren. Hierdoor kunt u snel uw gashendel gaan gebruiken.

De Amarew XM gashendel kan enkel gebruikt worden voor de Amarew XMR-modellen en kan niet gebruikt worden voor andere modellen van Amarew of andere merken elektromotoren. Heeft u een elektrische buitenboordmotor van een ander merk? Dan kunt u kijken of er voor uw elektromotor een gashendel leverbaar is.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amarew XM Gashendel
Uw waardering