Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven online marketeers en content marketeers. Bekijk onze vacatures

Elektrische buitenboordmotoren

Elektrische buitenboordmotoren zijn motoren met een stuwkracht van 70 tot 750 LBS. Dat staat gelijk aan ongeveer 1,9PK tot 20PK. Gebruik de filters, zodat u makkelijker uw keuze kunt maken. Bij elke elektrische buitenboordmotor worden door Bootman geteste accupakketten aangeboden in de vorm van bundels. Zo kunt u eenvoudig een complete vaarset bestellen, waarmee u direct het water op kunt. Op deze manier hoeft u zelf geen accupakket samen te stellen en komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Een elektrische buitenboordmotor is technisch geavanceerd en heeft veel mogelijkheden met betrekking tot comfort, vaartijden, boeg- en spiegelmontage en vissen. Met de diverse merken is er een ruime keuze beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een standaard elektrische buitenboordmotor om lang mee te varen of voor een boegmotor met een sonar en afstandsbediening (i-Pilot Link) om te gaan vissen. Elektrische buitenboordmotoren zijn geschikt voor middelgrote boten, zoals polyesterboten en voor grote boten, zoals zeilboten. Dit is erg afhankelijk van de hoeveelheid stuwkracht uw boot nodig heeft. De elektrische buitenboordmotoren die worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit van merken als: Caroute, Torqeedo, Minn Kota, Rhino, ePropulsion, Amarew, Talamex en Haswing.

Als u een elektrische buitenboordmotor bij Bootman heeft besteld, kunt u deze installeren door de experts van de Elektromotor Installatieservice©. Ons mobiele installatieteam installeert uw elektromotor en vaarpakket met alle benodigde elektronica op locatie. Wij ontzorgen u volledig en u weet zeker dat de installatie voldoet aan de laatste technische eisen.

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 74

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 74

Van hoog naar laag sorteren