Wegens de huidige omstandigheden kun je alleen kiezen voor verzenden of afhalen. Je bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor je klaar. Lees alles

ePropulsion E-serie acculader 30A

De ePropulsion E-serie acculader heeft een laadstroom van 30A en is hierdoor geschikt voor de ePropulsion E40, E80 en E175 accu's. Deze acculader is IP65 gecertificeerd.

Productnummer
10011769
449,00
Leverbaar
Bezorgd op zaterdag 12 februari
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Geschikt voor de ePropulsion E40, E80 en E175 accu's
  • Laadstroom van 30A
  • Makkelijk en veilig in gebruik
  • IP65 gecertificeerd
  • Niet geschikt voor andere modellen of merken accu's

Omschrijving

De ePropulsion E-serie acculader is een 30A acculader voor de ePropulsion E-accu's. Zo kunt u met deze ePropulsion E-serie acculader de ePropulsion E40, E80 en E175 laden. Het voordeel aan de laadstroom van 30A is dat u de ePropulsion accu's snel op kunt laden waardoor u weer snel kunt genieten van het varen. Daarnaast is de ePropulsion 30A acculader erg gebruiksvriendelijk. Zo hoeft u alleen één stekker in de accu en één stekker in het stopcontact te steken en de acculader kan gaan beginnen met laden!

Naast gebruiksvriendelijk, is de ePropulsion E-serie acculader ook erg veilig. Allereerst is deze acculader IP65 gecertificeerd, dit betekent dat de acculader stofdicht is en bestendig is tegen waterstralen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over waterschade tijdens het varen en kunt u de acculader opslaan in uw boot. Daarnaast is de ePropulsion E-serie acculader nog beveiligd tegen overtemperatuur en omgekeerde polariteit. Dit komt door het slimme warmteafvoersysteem die ervoor zorgt dat de acculader niet te warm wordt.

De ePropulsion E-serie acculader beschikt over een laadindicator en stroomindicator. Hierdoor kunt u voor, tijdens en na het laden de status van de acculader en accu in de gaten houden. Daarnaast zal de acculader automatisch stoppen met laden als de accu helemaal vol is. Op deze manier voorkomt u overbelasting van de accu. Let wel op, deze ePropulsion E-serie acculader is niet geschikt voor andere merken en modellen accu's.

Specificaties

Merk en type: ePropulsion E-serie acculader 30A
Laadspanning: 48V
Laadstroom: 30A
Geschikt voor: ePropulsion E40, E80 en E175
Beveiligd tegen: Omgekeerde polariteit, oververhitting en overladen
Isolatieklasse: IP65
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ePropulsion E-serie acculader 30A
Uw waardering