ePropulsion Navy 6.0 R Kortstaart

Deze ePropulsion Navy 6.0 R is een krachtige elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 465 LBS, bedoeld voor gebruik met een stuurwiel. Met overzichtelijk LCD display.

Productnummer
25-N6R00000
 2.950,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Stuwkracht van 465 LBS (ongeveer 9,9PK)
  • Waterdicht volgens de IP67 norm
  • BLDC motor die zeer weinig onderhoud vereist
  • Ingebouwde GPS en geïntegreerd LCD display
  • Voor gebruik met een stuurwiel

Omschrijving

Deze ePropulsion Navy 6.0 R is een krachtige elektrische buitenboordmotor van hoge kwaliteit. Deze elektromotor heeft een stuwkracht van wel 465 LBS (vergelijkbaar met 9,9PK). Daardoor is hij geschikt als elektrische motor voor een grotere boot, maar ook voor een rubberboot. De R staat voor remote controller: deze motor is bedoeld om te combineren met een stuurwiel door middel van een monokabel (niet meegeleverd). De ePropulsion Navy 6.0 R is zowel geschikt voor zoet als voor zout water. Hoewel deze elektrische motor te krachtig is om een fluistermotor genoemd te worden, is deze wel bijzonder stil voor een motor van dit formaat!

De ePropulsion Navy elektrische buitenboordmotor dient te worden gebruikt met twee ePropulsion Navy lithium-ion accu's. Het grote voordeel van lithium accu's is dat ze een stuk efficiënter zijn dan loodaccu's, waardoor u een kleinere, lichtere accu nodig heeft voor dezelfde prestaties. Bovendien zijn de accu's, net als de rest van de motor, waterdicht volgens de IP67 norm. Ook beschikt de motor over een zonnepaneel, voor zonne-energie op zonnige dagen! De combinatie van de lithium-ion accu's met deze elektrische buitenboordmotor resulteert in een lichtere, efficiëntere, stillere motor die ook nog eens milieuvriendelijk is! De borstelloze DC (BLDC) motor vereist bovendien zeer weinig onderhoud.

De ePropulsion Navy 6.0 R is traploos, waardoor u niet hoeft te schakelen tussen verschillende versnellingen. Deze elektrische buitenboordmotor heeft ingebouwde GPS en een geïntegreerd LCD display. Hierdoor kunt u alle nodige informatie onmiddellijk aflezen: snelheid, accu voltage, huidige vermogen, resterende afstand en resterende vaartijd. Het design van deze motor is niet alleen mooi, maar er is ook nagedacht over wat u nodig heeft in een motor. De propeller is zo ontworpen dat het systeem onmiddellijk stopt zodra er iets hards geraakt wordt. Zo wordt er voorkomen dat er planten of touwen volledig verward raken in uw schroef.

Het merk E-Propulsion Technology is in 2012 in Hong Kong opgericht door een groep jonge professionals met als doel een verschil te maken binnen de elektrische buitenboordmotoren. Ze bieden elektrische buitenboordmotoren van hoge kwaliteit, waarbij gebruiksvriendelijkheid, innovatie en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Specificaties

Merk en model: ePropulsion Navy 6.0 R
Stuwkracht: 465 LBS (9,9PK)
Werkspanning: 48V
Vermogen: 3246W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Grote boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: Twee 3042Wh ePropulsion Navy accu's
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: Twee 3042Wh ePropulsion Navy accu's
Aansluiting: Connector systeem (inbegrepen)
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 65cm (S) /77,4cm (L)
Gewicht: 28,8KG (S) / 29,6KG (L) (zonder accu)

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ePropulsion Navy 6.0 R Kortstaart
Uw waardering