ePropulsion Navy 6.0 T Kortstaart

Deze ePropulsion Navy 6.0 T is een elektrische buitenboordmotor met een motor van 465 LBS. De elektromotor beschikt over een helmstok, geïntegreerde GPS en een LCD display.

Productnummer
25-N6T00000
 2.950,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Stuwkracht van 465 LBS (ongeveer 9,9PK)
  • Licht van gewicht (28,8kg)
  • Met helmstok gashendel
  • Geïntegreerd LCD display en ingebouwde GPS
  • Waterdicht volgens de IP67 norm

Omschrijving

Deze ePropulsion Navy 6.0 T is een elektrische buitenboordmotor van hoge kwaliteit die ook nog eens bijzonder krachtig is. Met een stuwkracht van 465lbs (ongeveer 9,9PK) is de ePropulsion Navy 6.0 T niet alleen te gebruiken voor een rubberboot, maar ook voor grotere boten. De T staat voor tiller: deze motor heeft een helmstok in plaats van een gashendel. U kunt de ePropulsion Navy 6.0 T zowel in zoet als zout water gebruiken. Deze elektrische motor kwalificeert weliswaar niet als fluistermotor, maar hij is wel bijzonder stil voor zijn formaat!

De ePropulsion Navy dient te worden gebruikt met twee ePropulsion Navy lithium-ion accu's. Deze hebben als grootste voordeel dat ze stukken efficiënter zijn dan loodaccu's, waardoor u een kleinere en lichtere accu kunt gebruiken voor dezelfde accuduur. De accu's zijn waterdicht volgens de IP67 norm, evenals de motor. Verder heeft deze elektromotor een zonnepaneel waaruit energie wordt geleverd op zonnige dagen. Al met al is deze elektrische buitenboordmotor een efficiënte, stille en lichte motor die ook nog eens milieuvriendelijk is! Ook heeft de ePropulsion Navy een borstelloze DC (BLDC) motor die zeer weinig onderhoud vereist, voor nog meer gebruiksgemak.

Omdat de ePropulsion Navy 6.0 T traploos is hoeft u niet te schakelen tussen verschillende versnellingen. Door de ingebouwde GPS en het geïntegreerde LCD display is alle informatie die u nodig heeft onmiddellijk af te lezen: snelheid, huidige vermogen, resterende afstand, accu voltage en resterende vaartijd. Het mooie ontwerp van de motor heeft ook uw behoeften meegenomen. Zo heeft de propeller een ingebouwd systeem dat ervoor zorgt dat deze gelijk stopt als er iets hards geraakt wordt. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld planten of touwen verward kunnen raken in uw schroef.

In 2012 werd het merk ePropulsion Technology opgericht door een groep jonge professionals die het verschil wilde maken met hun elektrische buitenboordmotoren. Dat is gelukt, met motoren van hoge kwaliteit die gebruiksvriendelijkheid, innovatie en milieuvriendelijkheid als uitgangspunt hebben.

Specificaties

Merk en model: ePropulsion Navy 6.0 T
Stuwkracht: 465 LBS (9,9PK)
Werkspanning: 48V
Vermogen: 3246W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Grote boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: Twee 3042Wh ePropulsion Navy accu's
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: Twee 3042Wh ePropulsion Navy accu's
Aansluiting: Connector systeem (inbegrepen)
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 65cm (S) /77,4cm (L)
Gewicht: 28,8KG (S) / 29,6KG (L) (zonder accu)

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ePropulsion Navy 6.0 T Kortstaart
Uw waardering