ePropulsion Navy Lithium Accu

Deze ePropulsion Navy lithium accu is alleen geschikt voor de ePropulsion Navy buitenboordmotor. De accu levert uitstekende prestaties en is waterdicht!

Productnummer
25-NB000000
 3.000,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Interne bescherming van de accu
  • IP67 classificatie, waterdicht
  • Mogelijkheid om parallel te schakelen
  • Goede warmte geleiding
  • Alleen geschikt voor de ePropulsion Navy

Omschrijving

De ePropulsion Navy lithium accu is geschikt voor de ePropulsion Navy buitenboordmotor. Het betreft een lithium-ion accu met een voltage van 46.8V. De ePropulsion Navy lithium accu is gemaakt van hoge kwaliteit. Zo is hij automatisch beschermd tegen onder andere: overladen, te ver ontladen en oververhitting. De accu bestaat uit 312 lithium cellen. Dit zorgt voor een capaciteit van 3042Wh. De ePropulsion Navy lithium accu is dus van zeer verfijnde kwaliteit en levert uitstekende prestaties!

De ePropulsion Navy lithium accu heeft een compact design. Wel heeft hij een gewicht van 31,5kg. De aluminium platen en de siliconen ombouwing zorgen ervoor dat hitte goed wordt geleid binnen alle cellen in de batterij. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw accu.

Met zijn IP67 classificatie is de ePropulsion Navy lithium accu volledig waterdicht. Dit is één van de vele voordelen die deze accu heeft. Hij is ten slotte gebouwd om te gebruiken op het water!

Wilt u meer vermogen tijdens het varen dan kunt u de ePropulsion Navy lithium accu parallel schakelen. Je kunt maximaal 8 ePropulsion Navy lithium accu's parallel schakelen. Het voordeel van parallel schakelen is dat u meer vermogen heeft en u ook langer met de accu's kunt varen. Wilt u de accu's opladen dan kan dit tegelijkertijd. Deze accu van ePropulsion laat wederom zien dat de ePropulsion Navy een elektrische buitenboormotor is van hoge kwaliteit!

Specificaties

Merk en type: ePropulsion Navy lithium accu
Type accu: lithium-ion accu
Geschikt voor: ePropulsion Navy
Accucapaciteit: 65Ah
Accuspanning: 46,8V
Afmetingen: 594 x 209 x 283mm
Gewicht: 31,5KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ePropulsion Navy Lithium Accu
Uw waardering