Haswing Protruar 5.0 Elektromotor

De Haswing Protruar 5.0 heeft een stuwkracht van 160 LBS (4,4 PK) en is voorzien van een borstelloze motor. Geschikt voor een breed scala aan boten en werkt in elk vaarwater.

Productnummer
10008976
 876,19
Op voorraad
Voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • 160 LBS stuwkracht (ongeveer 4,4 PK)
  • Borstelloze motor
  • Geschikt voor een breed scala aan boten
  • Geschikt voor zoet en zout water
  • Werkt alleen met een 24V accu(pakket)

Aanbevolen bundels

Omschrijving

De Haswing Protruar 5.0 heeft een stuwkracht van 160 LBS (4,4 PK) en is voorzien van een borstelloze motor. Dit betekent dat het een elektrische buitenboordmotor is zonder koolborstels die langzaam verslijten. Dit maakt de Haswing Protruar 5.0 bijzonder duurzaam. Tevens maakt een borstelloze motor minder lawaai. De Haswing Protruar 5.0 is door het krachtige vermogen geschikt voor een breed scala aan boten. Hierbij kunt u denken aan middelgrote boten (bijvoorbeeld polyester boten), maar ook grote boten (bijvoorbeeld zeilboten). De Haswing Protruar 5.0 heeft een werkspanning van 24V en werkt daarom alleen met een 24V accu(pakket). Omdat een 24V accu(pakket) zwaar is (circa. 30KG), is de Haswing Protruar 5.0 niet geschikt voor goedkope opblaasboten.

De Haswing elektromotor is geschikt voor zoet en zout water. De Haswing Protruar 5.0 heeft een traploze snelheidsregeling. Zo kunt u vrij gas geven en bent u niet gebonden tot een aantal versnellingen. De Haswing Protruar 5.0 monteert u aan de achterkant van uw boot met de instelbare beugel die u op 7 hoogteniveaus kunt instellen. Met de kantelbare stuurhendel kunt u gemakkelijk de motor uit het water tillen of de stuurhendel kantelen voor meer comfort tijdens het varen. De Haswing Protruar 5.0 is voorzien van een automatisch blokkeersysteem. Bij een botsing (bijvoorbeeld met de bodem) wordt de zwarte 3-blads propeller automatisch stopgezet. Dit voorkomt verdere schade aan de elektrische buitenboordmotor, zoals bijvoorbeeld kortsluiting. De motoras is gemaakt van sterk aluminium. Met de kantelbare stuurhendel kunt u de Haswing Protruar 5.0 eenvoudig uit het water tillen. Dit komt ook van pas als de stuurhendel u in de weg zit.

De Haswing Protruar 5.0 is voorzien van een accu-indicator, zodat u altijd de status van uw accu in de gaten kunt houden. Als accupakket adviseren wij u om vier keer een 6V loodaccu in serie te schakelen. Deze combinatie is voor een elektrische buitenboordmotor met een werkspanning van 24V de enige optie wat betreft een draagbare accu voor een betaalbare prijs. Een ander bijkomend voordeel is dat u zo een lange vaartijd kunt creëren afhankelijk van de accucapaciteit van uw 6V accu's. Alternatieven zijn: Een (dure) 24V lithium accu of twee keer een (zware) 12V loodaccu.

Specificaties

Specificaties
Fabrikant productnaamHaswing Protruar 5.0
Stuwkracht (lbs)  160,00
Stuwkracht (PK)  5,00
ToepassingMotor- en zeilboten (100kg+)
VaarwaterZoet en zout water
Geschikt voorRecreatief
BedieningHelmstok
VaartijdindicatorJa
SnelheidsregelingTraploos
Borstelloze motorJa
Voedingsspanning24V
Vermogen (W)  2.400,00
AansluitingKabelogen
Lengte aansluitkabel (cm)  150,00
BevestigingSpiegelmotor
Staartlengte (cm)  100,00
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)  1,20
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)  3,60
Gewicht (kg)  14,00
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Haswing Protruar 5.0 Elektromotor
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (33.71 MB)