Minn Kota i-Pilot Link voor Powerdrive V2

geen

De Minn Kota i-Pilot Link Powerdrive V2 is een draadloze afstandsbediening welke zorgt voor extra vaargemak voor uw Minn Kota Powerdrive V2 elektrische buitenboordmotor.

Leverbaar
Productnummer
20-00448183
€ 1.118,50
donderdag 26 april bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Draadloze afstandsbediening met LCD display
  • Cruise Control
  • Het opnemen en herinneren van vaarpaden
  • Te koppelen aan Humminbird fishfinders

Omschrijving

De Minn Kota i-Pilot Link Powerdrive V2 is een draadloze afstandsbediening dat zorgt voor extra vaargemak voor uw Powerdrive V2 elektrische buitenboordmotor. Met de Minn Kota i-Pilot Link Powerdrive V2 kunt u zich volledig focussen op vissen. Met deze afstandsbediening kunt u uw Minn Kota motor volledig op afstand besturen. Daarnaast heeft de Minn Kota i-Pilot Link Powerdrive V2 verschillende moderne opties.

De Minn Kota iPilot Link is te koppelen aan Humminbird fishfinders. Zo neemt de fishfinder alle opties over van de i-Pilot Link en wordt de fishfinder het commandocentrum van uw boot. Met de i-Pilot Link kunt u ''Spot-locks'' instellen. Zo houdt u uw boot op een visplek als een soort elektronisch anker. Kies uw visplek en zodra u bijvoorbeeld meer dan 3m. van uw visplek afdrijft, dan zal de i-Pilot Link uw elektrische buitenboordmotor triggeren om terug te varen naar de oorspronkelijke plek. U kunt meerdere plekken markeren, zodat de i-Pilot Link een automatische route creërt. Met de i-Pilot Link Minn Kota kunt u automatisch vissen langs elke diepte contour die u kiest met behulp van een fishfinder. Kies een diepte en de i-Pilot Link zal u op die diepte houden. Ook kunt u kiezen hoe ver u minimaal of maximaal weg wilt zijn van de kustlijn.

Met de i-Pilot Link kunt u vaarpaden (i-Tracks) opnemen. Zo kunt u altijd uw vaarpaden terug vinden en nogmaals gebruiken. Met de ''Go-To'' optie keert u terug naar alle opgeslagen Spot-locks en i-Tracks. Met de Cruise Control kunt u zich volledig focussen op vissen. U hoeft alleen maar uw snelheid en route aan te geven. Met het full-colour LCD display kunt u informatie vinden als huidige functie, gebruikersmenu's, GPS signaalsterkte, propeller- en accu status. De i-Pilot Link is waterbestendig en kan drijven. U heeft 2 jaar garantie op de i-Pilot Link.

Specificaties

Materiaal: Kunstof
Kleur: Zwart
Gewicht: 2,32KG
In de verpakking: Een Minn Kota i-Pilot Link voor de Powerdrive V2
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota i-Pilot Link voor Powerdrive V2
Uw waardering