Minn Kota Powerdrive V2 55 Boegmotor

Waardering:
90% of 100
geen

De Minn Kota Powerdrive V2 55 i-Pilot heeft een stuwkracht van 55 LBS (1,6PK) en is een veel verkochte fluistermotor van Minn Kota. Speciaal gemaakt voor vissers.

Leverbaar
Productnummer
20-00448038M
€ 1.034,95
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Inclusief Universele Sonar 2
  • 55 LBS stuwkracht (ongeveer 1,6PK)
  • Optioneel: voetpedaal, i-Pilot en i-Pilot Link
  • Alleen geschikt voor zoet water

Omschrijving

De Minn Kota Powerdrive V2 55 i-Pilot is één van de meest verkochte fluistermotoren in de klasse 55 LBS. De fluistermotor heeft een stuwkracht van 55 LBS (ongeveer 1,6PK) en is alleen geschikt voor zoet water. De Minn Kota Powerdrive V2 55 i-Pilot onderscheidt zich door de schappelijke prijs in combinatie met alle technische attributen die de motor met zich mee brengt. De Universele Sonar 2 (US2) is inbegrepen en zorgt ervoor dat u continu op de hoogte bent van hetgene dat zich allemaal onder het water afspeelt. De US2 kunt u koppelen aan een fishfinder. De motor is voorzien van een hendel die u eenvoudig helpt om de motor in en uit het water te tillen. Deze hendel zorgt ervoor dat u op elk moment snel kunt vertrekken.

De Digital Maximizer zorgt ervoor dat bij elke snelheid het juiste vermogen geleverd wordt. Zo vaart u zo efficiënt mogelijk. De Minn Kota i-Pilot Powerdrive V2 55 is traploos, wat betekent dat u niet beperkt bent tot versnellingen. De Minn Kota Power drive V2 55 is voorzien van een push-to-test accumeter. Zo heeft u altijd een actueel beeld over de status van uw accu. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 75Ah (1 uur vaartijd) - 150Ah (3 uur vaartijd).

I-Pilot

Om uw Minn Kota Powerdrive V2 i-Pilot 55 volledig op afstand bestuurbaar te maken, kunt u kiezen voor een voetpedaal of een i-Pilot. Met het Minn Kota voetpedaal kunt u uw hele fluistermotor besturen, zoals de richting en snelheid. Het voetpedaal heeft geen batterijen nodig. Voor een i-Pilot kunt u kiezen als u zich volledig wilt focussen op het vissen. Dankzij de i-Pilot positioneert uw boot zich automatisch. Het is een afstandsbediening, zodat u alles vanaf een afstand kunt regelen. De i-Pilot is voorzien van een LCD display. Het is volledig automatisch en accuraat dankzij de GPS. De i-Pilot geeft de volgende opties:
- Het instellen van ''spot-locks'', zodat u binnen een aantal meter van u visplek blijft
- Het opnemen en herinneren van vaarpaden
- Instellen van snelheid
- Cruise Control (Minn Kota Autopilot)
- Aangeven van stuurrichting

I-Pilot Link

Als u beschikt over een fishfinder, dan kunt u los kiezen voor een i-Pilot Link. De i-Pilot Link zorgt ervoor dat uw fishfinder en fluistermotor communiceren. U kunt de Minn Kota V2 55 i-Pilot dan zowel besturen via de afstandsbediening als via de fishfinder. Met de geavanceerde GPS kan de i-Pilot Link de boot automatisch voor u navigeren.

Specificaties

Merk en model: Minn Kota Powerdrive V2 55
Stuwkracht: 55 LBS (ca. 1,6PK)
Werkspanning: 12V
Vermogen: 600W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Kleine boten (bijv. rubberboten) en middelgrote boten (bijv. polyester boten)
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 75Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 150Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 137cm
Gewicht: 19KG

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Powerdrive V2 55 Boegmotor
Uw waardering