Minn Kota Powerdrive V2 70 Boegmotor

Waardering:
80% of 100
geen

De Minn Kota Powerdrive V2 70 i-Pilot heeft een stuwkracht van 70 LBS (1,9PK) en is een veel verkochte elektrische buitenboordmotor van Minn Kota. Speciaal voor vissers.

Leverbaar
Productnummer
20-00448040M
€ 1.232,95
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Inclusief Universele Sonar 2 (US2)
  • 70 LBS stuwkracht (ongeveer 1,9PK)
  • Optioneel: voetpedaal, i-Pilot of i-Pilot Link
  • Alleen geschikt voor zoet water

Omschrijving

De Minn Kota Powerdrive V2 70 i-Pilot is de meest verkochte elektrische buitenboordmotor in de klasse 70 LBS. De elektromotor heeft een stuwkracht van 70 LBS (ongeveer 1,9PK) en is alleen geschikt voor zoet water. De Minn Kota Powerdrive V2 70 i-Pilot onderscheidt zich door alle technische attributen die de motor met zich mee brengt in combinatie met de schappelijke prijs. De Universele Sonar 2 (US2) is inbegrepen en zorgt ervoor dat u een compleet zicht heeft op hetgeen dat zich allemaal onder het water afspeelt. De sonar kan gekoppeld worden aan fishfinders. Aan de motor zit een hendel die u eenvoudig helpt om de motor in en uit het water te tillen. Deze hendel zorgt ervoor dat u snel kunt vertrekken.

De Digital Maximizer zorgt ervoor dat u zo efficiënt mogelijk vaart. De Minn Kota Powerdrive V2 motor is traploos, wat betekent dat u niet in versnellingen hoeft te schakelen. De Digital Maximizer zorgt ervoor dat bij elke snelheid het juiste vermogen geleverd wordt. Dit betekent langere vaartijden. Dankzij de AutoPilot V2 optie kunt u een route instellen, zodat de motor u automatisch op uw bestemming brengt zonder dat u hoeft te sturen. Als u op bepaalde momenten wilt zien hoeveel vermogen uw accu verbruikt, dan kunt u gebruik maken van de push-to-test accumeter. Na het indrukken op één knop krijgt u een duidelijk beeld van hoeveel uw accu op het betreffende moment verbruikt. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 65Ah (1 uur vaartijd) - 130Ah (3 uur vaartijd)

I-Pilot

Om uw Minn Kota 70 PD V2 volledig op afstand bestuurbaar te maken, kunt u kiezen voor een voetpedaal of i-Pilot. Met het voetpedaal kunt u uw hele motor besturen, zoals de snelheid en richting. Het voetpedaal heeft geen batterijen nodig. Kies voor een i-Pilot als u zich volledig wilt focussen op het vissen. De i-Pilot wordt dan geleverd in plaats van het voetpedaal. Met behulp van de i-Pilot positioneert uw boot zich automatisch. De i-Pilot is een afstandsbediening, zodat uw motor op afstand bestuurbaar is. Door het LCD display wordt er informatie over de motor gecommuniceerd. De i-Pilot is volledig automatisch en precies dankzij de uitgeruste GPS. De i-Pilot geeft de volgende opties:
- Het instellen van ''spot-locks'', zodat u binnen een aantal meter van uw visplek blijft
- Het opnemen en herinneren van vaarpaden
- Instellen snelheid
- Cruise Control
- Stuurrichting aangeven

I-Pilot Link

Mocht u in bezit zijn van een fishfinder, dan kunt los u kiezen voor een i-Pilot Link. De i-Pilot Link laat uw elektrische buitenboordmotor en fishfinder communiceren. Zo kunt u de motor zowel besturen via de afstandsbediening als via de fishfinder. De i-Pilot Link kan met haar geavanceerde GPS de boot automatisch voor u navigeren.

Specificaties

Merk en model: Minn Kota Powerdrive V2 70
Stuwkracht: 70 LBS (ca. 1,9PK)
Werkspanning: 24V
Vermogen: 1000W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Middelgrote boten, zoals polyester boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 65Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 130Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 152cm
Gewicht: 21KG

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Powerdrive V2 70 Boegmotor
Uw waardering