Minn Kota Riptide SP 70 Boegmotor

Waardering:
80% of 100
geen

De Minn Kota Riptide SP 70 i-Pilot heeft een stuwkracht van 70 LBS (1,9PK) en is geschikt voor zoet- en zout water. Speciaal ontworpen voor vissers.

Leverbaar
Productnummer
20-00448136
€ 1.981,50
donderdag 29 maart bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Inclusief i-Pilot
  • Geschikt voor zoet- en zout water
  • 70 LBS stuwkracht (ongeveer 1,9PK)
  • Voorzien van een Digital Maximizer

Omschrijving

De Minn Kota Riptide SP 70 i-Pilot is de zout water versie (kan ook gebruikt worden in zoet water) van de Minn Kota Powerdrive V2 70. Alle opties zijn hetzelfde. SP staat dan ook voor: Saltwater Powerdrive V2. De elektromotor heeft een stuwkracht van 70 LBS (ongeveer 1,9PK). De Minn Kota Riptide SP 70 i-Pilot onderscheidt zich door het feit dat deze motor in zowel zoet- als zout water kan varen in combinatie met de schappelijke prijs en technische attributen. De motor is uitgerust met een hendel die helpt om de motor eenvoudig in en uit het water te tillen. Zo kunt u op elk moment snel vertrekken.

Dankzij de Digital Maximizer vaart u zo efficiënt mogelijk. U hoeft niet in versnellingen te schakelen, want de Minn Kota Riptide SP 70 i-Pilot is traploos. Zo kan u precies net zoveel gas geven als u wilt. De Digital Maximizer zorgt ervoor dat bij elke snelheid het juiste vermogen geleverd wordt. Het vervolg hiervan is dat u langer op het water kunt blijven. Als u de status van uw accu op bepaalde momenten wilt zien, dan kunt u gebruik maken van de push-to-test accumeter. Door het indrukken op één knop krijgt u een compleet beeld van de status van uw accu. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 65Ah (1 uur vaartijd) - 130Ah (3 uur vaartijd). De Minn Kota Riptide SP 70 Saltwater wordt geleverd met een anti-wier propeller. Deze propeller zorgt ervoor dat wier en ander dikke vegetatie geen problemen kunnen vormen.

I-Pilot

De Minn Kota motor Riptide SP 70 i-Pilot is op afstand bestuurbaar, omdat de elektrische buitenboordmotor standaard uitgerust is met een i-Pilot. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op het vissen of andere activiteiten. De i-Pilot is een afstandsbediening, zodat u uw boot vanuit elke positie kunt besturen. Op het LCD display kunt u alle informatie over de motor terug vinden. Door de GPS is de i-Pilot enorm precies. De i-Pilot is uitgerust met de volgende opties:
- ''Spot-locks'' die ervoor zorgen dat u binnen een aantal meter blijft
- Het bijhouden van vaarpaden
- Instellen van snelheid
- Aangeven van stuurrichting
- Cruise Control (Minn Kota Autopilot)

Specificaties

Merk en model: Minn Kota Riptide SP 70
Stuwkracht: 70 LBS (ca. 1,9PK)
Werkspanning: 24V
Vermogen: 1000W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Middelgrote boten, zoals polyester boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 65Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 130Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 137cm
Gewicht: 21KG

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Riptide SP 70 Boegmotor
Uw waardering