Minn Kota Riptide ST 80 Boegmotor

Waardering:
100% of 100
geen

De Minn Kota Riptide ST 80 i-Pilot Link is de meest technisch geavanceerde motor in haar klasse en heeft een stuwkracht van 80 LBS (2,2PK). Geschikt voor zout- en zoet water.

Leverbaar
Productnummer
20-00448133M
€ 2.395,50
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Inclusief i-Pilot of i-Pilot Link
  • Meest technisch geavanceerde motor in haar klasse
  • Geschikt voor zout- en zoet water
  • 80 LBS stuwkracht (ongeveer 2,2PK)

Omschrijving

De Minn Kota Riptide ST 80 i-Pilot Link heeft een stuwkracht van 80 LBS (ongeveer 2,2PK) en is zowel geschikt voor zout- als voor zoet water. Het is de meest technisch geavanceerde elektrische buitenboordmotor in de klasse: 80 LBS en het is de zout water versie van de Minn Kota Terrova 80. ST staat dan ook voor: Saltwater Terrova. De Minn Kota Riptide ST 80 i-Pilot Link beschikt over een ''Stow & Deploy'' systeem, waarmee u met de lever de motor gemakkelijk in en uit het water kunt tillen.

De Digital Maximizer zorgt dat u zo efficiënt mogelijk vaart. Dit instrument zorgt ervoor dat bij elke snelheid het juiste hoeveelheid vermogen geleverd wordt. Dit betekent langere vaartijden. De Minn Kota Riptide ST 80 Boegmotor is traploos, wat betekent dat u niet in versnellingen hoeft te schakelen. U kunt precies zoveel gas geven als dat u zelf wilt.

De Minn Kota Riptide ST 80 Saltwater beschikt over een push-to-test accumeter. Na het indrukken van één knop krijgt u een volledig beeld over de status van uw accu. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 85Ah (1 uur vaartijd) - 170Ah (3 uur vaartijd). De meest technisch geavanceerde motor uit de 80 LBS klasse kan natuurlijk niet zonder een sterke propeller. Om deze reden is de Minn Kota Riptide ST 80 Boegmotor uitgerust met een anti-wier propeller. Door het design van deze propeller wordt wier en ander dik spul eenvoudig aan de kant geschoven, zonder dat dit invloed heeft op het accuverbruik. Met deze propeller staat de Minn Kota motor niets in de weg. De Riptide ST 80 is dé elektrische buitenboordmotor voor vissers. Met deze motor gaat alles vanzelf en daardoor kunnen vissers hun focus volledig op het vissen leggen.

I-Pilot

Kies voor een i-Pilot als u zich volledig wilt focussen op het vissen. Met behulp van de i-Pilot positioneert uw boot zich automatisch. De i-Pilot is een afstandsbediening, zodat u uw motor op afstand kunt besturen. Het LCD display communiceert alle informatie over de motor naar u door. De i-Pilot is precies dankzij de uitgeruste GPS en volledig automatisch. De i-Pilot geeft u de volgende opties:
- Het instellen van ''spot-locks'', zodat u binnen een aantal meter van u visplek blijft
- Het opnemen en herinneren van vaarpaden
- Minn Kota Autopilot (Cruise Control)
- Snelheid instellen
- Stuurrichting aangeven

I-Pilot Link

Mocht u beschikken over een fishfinder, dan kunt u kiezen voor de i-Pilot Link. De i-Pilot Link zorgt ervoor dat uw motor communiceert met uw fishfinder. Zo kunt u de motor zowel besturen via de afstandsbediening als via de fishfinder. De i-Pilot Link kan de boot automatisch voor u navigeren dankzij de geavanceerde GPS.

Specificaties

Merk en model: Minn Kota Riptide ST 80
Stuwkracht: 80 LBS (ca. 2,2PK)
Werkspanning: 24V
Vermogen: 1300W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Middelgrote boten, zoals polyester boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 85Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 170Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 137cm
Gewicht: 27KG

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Riptide ST 80 Boegmotor
Uw waardering