Minn Kota Terrova 112 Boegmotor

Waardering:
80% of 100
geen

De Minn Kota Terrova 112 is één van de meest technisch geavanceerde motors in zijn klasse en heeft een stuwkracht van maar liefst 112 LBS (3,1PK). Alleen geschikt voor zoet water.

Leverbaar
Productnummer
20-00448005M
€ 2.900,50
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Inclusief i-Pilot of i-Pilot Link
  • Eén van de meest geavanceerde motors
  • 112 LBS stuwkracht (ongeveer 3,1PK)
  • Alleen geschikt voor zoet water

Omschrijving

De Minn Kota Terrova 112 is één van de huidige vlaggenschepen van het bekendste merk op het gebied van elektrische buitenboordmotoren: Minn Kota. De Minn Kota Terrova 112 is alleen geschikt voor zoet water en heeft een enorme stuwkracht van maar liefst 112 LBS (ongeveer 3,1PK)! De Minn Kota Terrova 112 beschikt over een ''Stow & Deploy'' systeem, waardoor u met de hendel simpel de motor in en uit het water kunt tillen.

Dankzij de Universele Sonar 2 kent het onderwaterleven geen geheimen meer. Deze sonar is te koppelen aan de meeste fishfinders, zodat u het meest complete zicht krijgt op hetgene dat zich onder het water afspeelt. De Digital Maximizer zorgt ervoor dat u zo efficiënt mogelijk vaart. De Digital Maximizer zorgt ervoor dat er bij elke snelheid het juiste vermogen geleverd wordt. Dankzij dit instrument kunt u langer op het water varen. De Minn Kota Terrova 112 Power motor is traploos, wat betekent dat u niet in versnellingen hoeft te schakelen.

Als u wilt zien hoeveel stroom uw accu verbruikt, dan kunt u gebruik maken van de push-to-test accumeter. Zo krijgt u na het drukken op één knop een duidelijk beeld van de status van uw accu. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 80Ah (1 uur vaartijd) - 160Ah (3 uur vaartijd). Zo'n technisch geavanceerde motor als de Minn Kota Terrova 112 kan natuurlijk niet het water op zonder een degelijke propeller. Daarom is de Terrova 112 uitgerust met een anti-wier propeller. Deze propeller zorgt ervoor dat de motor niets in de weg staat. Dankzij het design van deze propeller wordt wier en andere vegetatie eenvoudig uit de weg geholpen, zonder dat dit extra invloed heeft op het accuverbruik. De Minn Kota Terrova 112 is dé elektrische buitenboordmotor voor vissers. Doordat alles vanzelf gaat met deze motor, kunnen vissers hun focus volledig op het vissen leggen.

I-Pilot

Als u zich volledig wilt focussen op het vissen, dan kiest u voor een i-Pilot. Met behulp van de i-Pilot positioneert uw boot zich automatisch. De i-Pilot is een afstandsbediening, zodat uw motor op afstand bestuurbaar is. Dankzij het LCD display wordt er informatie aan u gegeven over de motor. De i-Pilot is volledig automatisch en ook enorm precies dankzij de uitgeruste GPS. De i-Pilot geeft de volgende opties:
- Het instellen van ''spot-locks'', zodat u binnen een aantal meter van uw visplek blijft
- Het herinneren en opnemen van vaarpaden
- Cruise Control
- Instellen van snelheid
- Aangeven van stuurrichting

I-Pilot-Link

Mocht u een fishfinder bezitten, dan kunt u kiezen voor de i-Pilot Link. De i-Pilot Link zorgt ervoor dat uw fishfinder communiceert met uw motor. Op deze manier kunt u de motor zowel besturen via de afstandsbediening als via de fishfinder. De i-Pilot Link kan met zijn geavanceerde GPS de boot automatisch navigeren.

Specificaties

Merk en model: Minn Kota Terrova 112
Stuwkracht: 112 LBS (ca. 3,1PK)
Werkspanning: 36V
Vermogen: 1870W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Middelgrote boten, zoals polyester boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 80Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 160Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 152cm
Gewicht: 30KG

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Terrova 112 Boegmotor
Uw waardering