Minn Kota Terrova 80 Boegmotor

Waardering:
80% of 100
geen

De Minn Kota Terrova 80 i-Pilot Link is de meest technisch geavanceerde motor in haar klasse en heeft een stuwkracht van 80 LBS (2,2PK). Alleen geschikt voor zoet water.

Leverbaar
Productnummer
20-00448062M
€ 2.033,95
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Optioneel: voetpedaal, i-Pilot of i-Pilot Link
  • Meest technisch geavanceerde motor in haar klasse
  • 80 LBS stuwkracht (ongeveer 2,2PK)
  • Alleen geschikt voor zoet water

Omschrijving

De Minn Kota Terrova 80 i-Pilot Link is de meest technisch geavanceerde motor in zijn klasse. De Minn Kota Terrova 80 i-Pilot Link heeft een stuwkracht van 80 LBS (ongeveer 2,2PK) en is alleen geschikt voor zoet water. Met het ''Stow & Deploy'' systeem kunt u met de hendel de motor eenvoudig in en uit het water tillen. U kunt de Minn Kota Terrova 80 Boegmotor met voetpedaal aan schaffen. Op deze manier kunt u uw boot vanuit elke positie besturen. U kiest dan voor de Minn Kota Terrova 80/US2.

Met behulp van de Universele Sonar 2 (US2) weet u wat er zich op de bodem afspeelt. De US2 is te koppelen aan fishfinders, zodat u tot in detail een volledig beeld krijgt op hetgene wat zich onder water afspeelt. U vaart zo efficiënt mogelijk door de Digital Maximizer die constant het vermogen aanpast aan de snelheid. De Minn Kota Terrova 80 is traploos. Dit betekent dat u precies zoveel gas kunt geven als u wilt en dat u niet in versnellingen hoeft te schakelen.

De Terrova-Serie is uitgerust met een push-to-test accumeter. Zo bent u met één druk op de knop altijd op de hoogte van de status van uw accu. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 85Ah (1 uur vaartijd) - 170Ah (3 uur vaartijd). De meest technische elektrische buitenboordmotor kan niet het water op zonder sterke propeller. Daarom is de Minn Kota Terrova-Serie uitgerust met een anti-wier propeller. De Minn Kota Terrova 80 iPilot Link wordt gezien als dé elektrische buitenboordmotor voor vissers. Door de geautomatiseerde motor hoeven vissers geen tijd in het varen te stoppen en kan de volledige focus op het vissen worden gelegd.

I-Pilot

Kies voor een i-Pilot als u zich volledig wilt focussen op het vissen. Met behulp van de i-Pilot positioneert uw boot zich automatisch. De i-Pilot is een afstandsbediening, zodat de motor op afstand te besturen is. Door het LCD display wordt er informatie over de motor aan u gecommuniceerd. De i-Pilot is volledig automatisch en erg precies dankzij de GPS. De i-Pilot geeft u de volgende opties:
- Herinneren en opnemen van vaarpaden
- Het instellen van ''spot-locks'', zodat u binnen een aantal meter van u visplek blijft
- Cruise Control (Minn Kota Autopilot)
- Snelheid instellen
- Stuurrichting aangeven

I-Pilot Link

Indien u een fishfinder heeft, dan kunt u kiezen voor de i-Pilot Link. De i-Pilot Link zorgt voor de communicatie tussen uw motor en fishfinder. U kunt de motor dan zowel besturen via de afstandsbediening als via de fishfinder. De i-Pilot Link kan met haar geavanceerde GPS de boot automatisch voor u navigeren.

Specificaties

Merk en model: Minn Kota Terrova 80
Stuwkracht: 80 LBS (ca. 2,2PK)
Werkspanning: 24V
Vermogen: 1300W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Middelgrote boten, zoals polyester boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 85Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 170Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 152cm
Gewicht: 27KG

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Terrova 80 Boegmotor
Uw waardering