Minn Kota Ulterra 112 Boegmotor

Waardering:
80% of 100
geen

De Minn Kota Ulterra 112 is hét nieuwste en meest geavanceerde vlaggenschip van Minn Kota met een stuwkracht van maar liefst 112 LBS (3,1PK).

Leverbaar
Productnummer
20-00448112M
€ 3.602,95
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Inclusief i-Pilot of i-Pilot Link
  • Nieuwste en meest technische motor in zijn klasse
  • Met één knop de motor in/uit het water liften
  • 112 LBS stuwkracht (ongeveer 3,1PK)

Omschrijving

De Minn Kota Ulterra 112 is hét absolute vlaggenschip van het bekendste merk op het gebied van elektrische buitenboordmotoren: Minn Kota. De Minn Kota Ulterra 112 is alleen geschikt voor zoet water en heeft een enorme stuwkracht van 112 LBS (ongeveer 3,1PK)! Het doel van Minn Kota met dit model was het maken van een elektrische buitenboordmotor die zo technisch geavanceerd is, dat het volledig op afstand bestuurbaar is. Zo kunt u dankzij het automatische ''Stow & Deploy'' systeem vanuit uw stoel de motor het water in en uit liften met slechts één druk op de knop van de i-Pilot (afstandsbediening) of i-Pilot Link. Zo kunt u ook met het nieuwste instrument: de ''Power Trim'', de diepte van uw motor instellen met de i-Pilot of i-Pilot Link. De Minn Kota Ulterra 112 is zo geavanceerd dat u met de i-Pilot of i-Pilot Link de motor volledig kunt besturen. U kunt de elektrische buitenboordmotor besturen zonder de motor aan te raken!

Dankzij de Universele Sonar 2 (US2) kent het onderwater leven voor de Minn Kota Ulterra 112 LBS geen geheimen meer. Deze sonar is te koppelen aan de meeste fishfinders, zodat u het meest volledige zicht krijgt op hetgene dat zich onder het water afspeelt. Met de Digital Maximizer vaart u zo efficiënt mogelijk. Dit instrument zorgt ervoor dat er bij elke snelheid het juiste vermogen geleverd wordt. Het gevolg hiervan is dat u langer op het water kunt varen. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 80Ah (1 uur vaartijd) - 160Ah (3 uur vaartijd)

Het vlaggenschip van Minn Kota kan natuurlijk niet het water op zonder een propeller die deze krachtige motor aan kan. Om deze reden is de Minn Kota Ulterra 112 uitgerust met een anti-wier propeller. Dankzij het design van deze propeller is dikke vegetatie geen probleem. Deze propeller hakt hier moeiteloos doorheen, zonder dat dit effect heeft op het verbruik van de accu.

I-Pilot

Kies voor een i-Pilot als u zich volledig wilt focussen op het vissen. Met behulp van de i-Pilot positioneert uw boot zich automatisch. De i-Pilot is een afstandsbediening, zodat u uw motor op afstand kunt besturen. Door het LCD display wordt er informatie over de motor naar u gecommuniceerd. De i-Pilot is volledig automatisch en enorm precies dankzij de uitgeruste GPS. De i-Pilot geeft u de volgende opties:
- Het instellen van ''spot-locks'', zodat u binnen een aantal meter van u visplek blijft
- Het opnemen en herinneren van vaarpaden
- Cruise Control
- Snelheid instellen
- Stuurrichting aangeven

I-Pilot Link

Mocht u beschikken over een fishfinder, dan kunt u kiezen voor de i-Pilot Link. De i-Pilot Link zorgt ervoor dat uw motor communiceert met uw fishfinder. Op deze manier kan u de motor zowel besturen via de afstandsbediening als via de fishfinder. De i-Pilot Link kan met zijn geavanceerde GPS de boot automatisch voor u navigeren.

Specificaties

Merk en model: Minn Kota Ulterra 112
Stuwkracht: 112 LBS (ca. 3,1PK)
Werkspanning: 36V
Vermogen: 1870W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Middelgrote boten, zoals polyester boten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: ca. 80Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: ca. 160Ah
Aansluiting: -
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 152cm
Gewicht: 30KG

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Ulterra 112 Boegmotor
Uw waardering