Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven klantenservice- en magazijnmedewerkers. Solliciteer direct

Caroute

Caroute elektrische buitenboordmotoren vormen een uniek segment betreft betaalbare, elektrische vaarsets voor sloepverhuur en professionals. Caroute motoren bestaan uit de N-serie en W-serie. Bij de W-serie ontvangt u een gashendel en heeft u de optie om de motor met een stuur te besturen. Hiermee kunt u de motor vanuit de voorkant in uw boot besturen. Met name in de sloepverhuur is hier een grote vraag naar. Daarnaast zorgt het stalen design ervoor dat de motoren zeer robuust en daardoor duurzaam zijn. Dit is zeer belangrijk bij frequent gebruik. Het stalen design zorgt tevens voor een bijzonder licht gewicht, waardoor u de motor gemakkelijk kunt vervoeren. Mocht u een Caroute motor willen gebruiken voor recreatief gebruik, dan kan dit natuurlijk ook.

Caroute elektromotoren zijn borstelloos. Dit heeft als voordeel minder geluid en minder slijtage. Over het algemeen geldt voor een elektrische buitenboordmotor dat de motor zelf als eerst verroest. Bij Caroute is dit echter niet het geval, dankzij de vervangbare anode. Door de anode tijdig te vervangen, kunt u verroesten van de motor voorkomen.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren