Rebelcell 12V 25Ah Lithium Vaaraccu

De Rebelcell 12V25 is een voordelige lithium accu die ideaal als accu voor elektrisch varen. Doordat de accu volledig ontladen kan worden, gaat deze langer mee.

NIET LEVERBAAR
Productnummer
35-12025REUA1A
€ 338,00
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €50
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Voordelige lithium accu
  • Te gebruiken met fluistermotor of aan wal
  • Licht en compact, dus eenvoudig mee te nemen
  • Snel op te laden
  • Met laadstatus indicator

Omschrijving

De Rebelcell 12V25 is een lithium accu die speciaal ontworpen is voor vissers en die ook nog eens bijzonder voordelig is! Deze Rebelcell accu is zeer geschikt als accu voor elektrisch varen, met bijvoorbeeld een fluistermotor. De lichtgewicht Rebelcell 12V25 accu (slechts 3,1kg) is ook nog eens zeer compact. Eenvoudig mee te nemen naar uw boot of in de auto voor een visweekend! U kunt deze accu volledig ontladen, om er optimaal gebruik van te maken. Eenmaal leeg is de Rebelcell 12V25 accu gelukkig weer snel op te laden met behulp van een li-ion acculader met CC/CV laadprofiel, dan is de accu namelijk binnen 3 tot 4 uur weer helemaal vol.

Omdat de Rebelcell 12V25 accu een lithium ion accu is, is deze bijzonder geschikt voor een elektrische buitenboordmotor: lithium accu's kunnen verder ontladen worden, waardoor u een kleinere accu nodig heeft. Feitelijk vervangt deze lithium accu dan ook een 50Ah loodaccu. Met normaal gebruik kunt u met deze accu 2 tot 4 uur varen met een 30lbs motor, of 1 tot 2,5 uur met een 45lbs motor. Natuurlijk kunt u deze accu ook gebruiken voor andere dingen dan de elektromotor van uw boot! Zo kunt u hem bijvoorbeeld inzetten als een energievoorziening langs de waterkant of voor uw fishfinder. Uw telefoon opladen wordt nog makkelijker door de twee ingebouwde USB-poorten. De Rebelcell 12V25 heeft een batterij-managementsysteem (BMS) dat beschermt tegen te diep ontladen, over voltage en hoge temperatuur. Ook is de accu spatwaterdicht volgens de IP54 norm. Verder heeft de accu een laadstatus indicator waardoor u altijd weet wat de status is van uw accu. Let op: deze accu is niet geschikt om er twee van in serie te schakelen voor gebruik met een elektrische buitenboordmotor van 24V.

Specificaties

Merk en type: Rebelcell 12V25
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 25 Ah
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 17,1 x 17,1 x 11cm
Gewicht: 3,1KG

Specificaties

Specificaties
FabrikantBootman

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rebelcell 12V 25Ah Lithium Vaaraccu
Uw waardering