Rebelcell 12V 50Ah Lithium Vaaraccu

geen

Deze Rebelcell 12V50 is een voordelige lithium accu. De accu is zeer geschikt als accu voor elektrisch varen en is door zijn lichte gewicht makkelijk mee te nemen.

Leverbaar
Productnummer
35-12050REUA1A
€ 538,95
Bezorgd op dinsdag 1 mei
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Voordelige lithium accu
  • Slechts 5kg, dus makkelijk mee te nemen
  • Te gebruiken met een fluistermotor of aan wal
  • Met BMS voor ingebouwde misbruikbescherming
  • Met laadstatus indicator

Omschrijving

De Rebelcell 12V50 accu is een voordelige lithium accu die speciaal ontworpen is voor vissers. U kunt deze 12V lithium accu onder andere gebruiken voor elektrisch varen. Omdat het een lichtgewicht accu betreft (5kg) en de accu zeer compact is, is deze gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld uw boot of met een visweekend. De Rebelcell 12V50 accu is volledig te ontladen, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van deze accu. Bovendien is de Rebelcell 12V50 ook weer snel en eenvoudig op te laden (binnen 6 uur) met een li-ion acculader met CC/CV laadprofiel.

Omdat de Rebelcell 12V50 een lithium ion accu is, is deze bijzonder geschikt als accu voor de elektromotor van uw boot. Lithium accu's kunnen verder ontladen worden dan loodaccu's, waardoor u een kleinere accu nodig heeft. In de praktijk vervangt deze accu dan ook een lood-accu tot 105Ah. Met normaal gebruik kunt u 4 tot 8 uur varen met een 30lbs motor, of 2 tot 4 uur met een 55lbs motor. U kunt deze accu uiteraard ook gebruiken voor uw fishfinder of als een energievoorziening aan de waterkant. Om dit laatste nog makkelijker te maken heeft deze accu maar liefst twee USB-uitgangen. De Rebelcell accu is beschermd tegen te diep ontladen en over voltage door middel van een batterij-managementsysteem (BMS). Ook heeft de accu een digitale laadstatus indicator, zodat u altijd kunt zien wat de status van uw accu is. De accu is spatwaterdicht volgens de IP54 norm. Let op: deze accu is niet geschikt om (in serie geschakeld) te gebruiken met een elektrische buitenboordmotoren van 24V.

Specificaties

Merk en type: Rebelcell 12V50
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 50 Ah
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 19,5 x 13 x 15,5cm
Gewicht: 5kg

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rebelcell 12V 50Ah Lithium Vaaraccu
Uw waardering