Rebelcell 12V 100Ah Lithium Vaaraccu

geen

Deze Rebelcell Accu 12V100 is een lichtgewichte lithium accu die zeer geschikt is voor elektrisch varen. De accu kan volledig ontladen worden, waardoor u deze optimaal kunt gebruiken.

Leverbaar
Productnummer
35-12100REUA1A
€ 1.028,95
Bezorgd op dinsdag 1 mei
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Voordelige lithium accu
  • Lichter dan een loodaccu; slechts 10kg
  • Met twee USB-poorten voor uw telefoon of tablet
  • BMS dat beschermt tegen te diep ontladen
  • Digitale laadstatus indicator<

Omschrijving

De Rebelcell 12V100 accu is een voordelige lithium accu die ideaal is voor vissers, omdat deze accu zeer geschikt is voor elektrisch varen. Omdat deze Rebelcell accu bijzonder licht is vergeleken met vergelijkbare accu's (10kg) is het geen probleem om de accu mee te nemen naar uw boot of met een visweekend. De Rebelcell lithium accu is volledig te ontladen. U haalt dus altijd alles uit uw accu. Met een li-ion acculader met CC/CV laadprofiel kunt u deze accu snel weer opladen (binnen 5 uur).

Het grote voordeel van een li ion accu ,zoals de Rebelcell 12V100, is dat deze verder ontladen kan worden dan een loodaccu. Hierdoor heeft u een kleinere accu nodig de elektromotor van uw boot. De Rebelcell 12V100 staat ongeveer gelijk aan twee loodaccu's van 105Ah. U kunt bij normaal gebruik met een 30lbs motor 8 tot 16 uur varen of 4 tot 8 uur met een 55lbs motor. De accu is natuurlijk niet alleen maar geschikt voor een fluistermotor, maar ook voor uw fishfinder of als een energievoorziening aan de waterkant is deze zeer geschikt! Uw telefoon opladen wordt bovendien nog makkelijker door de twee ingebouwde USB-uitgangen. Het batterij-managementsysteem (BMS) van de Rebelcell accu beschermt deze tegen te diep ontladen en over voltage. De digitale laadstatus indicator houdt u op de hoogte van de status van uw accu. Ook is de accu spatwaterdicht volgens de IP54 norm. Let op: deze accu is niet in serie te schakelen voor gebruik met een elektrische buitenboordmotor van 24V.

Specificaties

Merk en type: Rebelcell 12V100
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 100 Ah
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 29,5 x 16,7 x 21,2cm
Gewicht: 10kg

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rebelcell 12V 100Ah Lithium Vaaraccu
Uw waardering