Rebelcell 24V 50Ah Lithium Vaaraccu

geen

De Rebelcell accu 24V50 is een voordelige lithium accu die zeer geschikt is voor elektrisch varen met een sterkere motor, zoals gebruikt wordt bij roofvisboten.

Leverbaar
Productnummer
35-24050REUA1A
€ 988,95
Bezorgd op dinsdag 1 mei
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Voordelige lithium accu
  • 24V, dus ook geschikt voor sterkere motoren
  • Volledig te ontladen, dus optimaal gebruik
  • BMS voor bescherming van de batterij
  • Met digitale laadstatus indicator

Omschrijving

De Rebelcell accu 24V50 is een voordelige lithium accu die zeer geschikt is voor elektrisch varen. Deze Rebelcell accu is speciaal ontworpen voor vissers met roofvisboten die een sterkere elektromotor gebruiken. De accu is dan ook bijzonder licht (slecht 9,5 kg), waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Doordat de lithium accu volledig te ontladen is kunt u uw accu optimaal gebruiken. De Rebelcell accu is vervolgens weer snel op te laden (binnen 4-5 uur) door middel van een li-ion acculader met CC/CV laadprofiel.

Een li ion accu ,zoals de Rebelcell 24V accu, heeft het grote voordeel dat deze veel verder ontladen kan worden dan een loodaccu. Dit resulteert in een kleinere, lichtere accu ten opzichte van een loodaccu. De Rebelcell 24V50 staat gelijk aan twee in serie geschakelde 12V loodaccu's van 105Ah. Omdat deze accu een 24V accu is, is deze geschikt voor 24V elektrische buitenboordmotoren. Zo kunt u met een 80lbs motor met deze accu 2 tot 4 uur varen. Bovendien beschikt de accu over twee USB-poorten, waardoor u altijd uw telefoon of tablet kunt opladen. Door middel van een batterij-managementsysteem (BMS) wordt de accu beschermd tegen over voltage en te diep ontladen. Met de digitale laadstatus indicator kunt u altijd zien wanneer u uw accu weer moet gaan opladen. Verder is de accu spatwaterdicht volgens de IP54 norm.

Specificaties

Merk en type: Rebelcell 24V50
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 50Ah
Accuspanning: 24V
Afmetingen: 25,9 x 16,7 x 21,2cm
Gewicht: 9,5kg

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rebelcell 24V 50Ah Lithium Vaaraccu
Uw waardering