Relion 12V 100AH Lithium Vaaraccu

De Relion Battery 12V 100AH Lithium Ion is een eersteklas lithium accu. Deze accu gaat tienmaal langer mee dan traditionele accu's en heeft veel voordelen.

Productnummer
26-RB100
 2.580,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Lichtgewicht
  • Tot tienmaal langere levensduur dan andere accu's
  • Kan snel worden opgeladen
  • Levert ononderbroken energie
  • Lithium accu

Omschrijving

De Relion Battery 12V 100AH Lithium Ion is een ideale lithium accu voor uw elektrische buitenboordmotor. De Relion Battery 12V 100AH Lithium Ion is van hoge kwaliteit en is gemaakt voor zwaar gebruik. De Relion Battery 12V 100AH Lithium Ion gaat tot tienmaal langer mee dan conventionele accu's en heeft dankzij zijn lithium technologie veel voordelen ten opzichte van andere accu's. De Relion Battery 12V 100AH Lithium Ion heeft een hoge energie dichtheid en een langere levensduur dankzij de lithium technologie. Daarnaast heeft de accu een hoog temperatuur bereik: -20 tot +60. De Relion Battery 12V 100AH Lithium Ion is veel sneller te ontladen dan lood accu's. De Relion Battery 12V 100AH Lithium Ion is volledig onderhoudsvrij en lekvrij. De accu is dankzij het lage gewicht makkelijk te dragen en is eenvoudig te monteren.

Lithium accu's zijn relatief nieuw op de markt en worden steeds meer gebruikt voor elektrisch varen. Zeker voor gebruikers van de meer krachtige elektrische buitenboordmotoren valt de keuze vaak op lithium accu's. De aanschafprijs ligt hoog, maar wordt op termijn terugverdiend. Zo is de prijs voor lithium accu's over de levensduur niet hoger dan deep-cycling AGM accu's. De Re-lion battery is uitgerust met een BMS-systeem (batterij-managementsysteem). Dit systeem meet continue de spanning van de accu, hoeveel stroom er in en uit gaat en wat de huidige temperatuur is. Zo wordt er constant geregeld hoeveel koeling de accu nodig heeft en hoeveel energie er nog in en uit de accu kan.

Specificaties

Merk en type: Relion 12V 100AH Lithium Ion Accu
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 100 Ah
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 33,0 x 16,5 x 22,4 cm
Gewicht: 13,6KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Relion 12V 100AH Lithium Vaaraccu
Uw waardering