Relion 12V 150AH Lithium Vaaraccu

De Relion Battery 12V 150AH Lithium Ion is een lithium accu van hoogwaardige kwaliteit. De accu gaat tienmaal langer mee dan conventionele loodaccu's.

Productnummer
26-RB150
 4.090,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Lichtgewicht
  • Tot tienmaal langere levensduur dan andere accu's
  • Kan snel worden opgeladen
  • Levert ononderbroken energie
  • Lithium accu

Omschrijving

De Relion Battery 12V 150AH Lithium Ion is een lithium accu van hoogwaardige kwaliteit, ideaal voor uw elektrische buitenboordmotor. De Relion Battery 12V 150AH Lithium Ion is gemaakt voor zwaar gebruik. De Relion Battery 12V 150AH Lithium Ion heeft veel voordelen dankzij lithium technologie en gaat tot tienmaal langer mee dan traditionele accu's. De Relion Battery 12V 150AH Lithium Ion heeft een lange levensduur en hoge energiedichtheid dankzij zijn lithium technologie. Daarnaast is de temperatuur bereik erg hoog: -20 tot +60. De Relion Battery 12V 150AH Lithium Ion kan veel sneller ontladen dan lood accu's. De Relion Battery 12V 150AH Lithium Ion is lekvrij en volledig onderhoudsvrij. Dankzij het relatieve lage gewicht is de accu goed te dragen en eenvoudig te monteren.

Litihum accu's worden steeds meer gekozen voor elektrisch varen. Gebruikers van krachtige elektrische buitenboordmotoren kiezen bijna in alle gevallen voor een lithium accu. De accu's zijn relatief nieuw in de markt van elektrisch varen. Ze zijn van bijzondere hoge kwaliteit en presteren beter dan andere soorten accu's. De aanschafprijs ligt dan ook hoger dan bij andere accu's, maar op lange termijn wordt deze investering terugverdiend. De prijs voor lithium accu's ligt over de levensduur gezien niet hoger dan voor AGM accu's. De Re-lion battery is voorzien van een batterij-managementsysteem (BMS-systeem). Dit systeem zorgt ervoor dat uw accu optimaal werkt. Zo wordt er gemeten wat de spanning van de accu is, hoeveel stroom er in en uit gaat en wat de temperatuur is. Zo wordt de accu constant gekoeld en wordt er automatisch in de gaten gehouden hoeveel energie er in en uit de accu gaat.

Specificaties

Merk en type: Relion 12V 150AH Lithium Ion Accu
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 150 Ah
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 49 x 26,7 x 22,9 cm
Gewicht: 29,5KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Relion 12V 150AH Lithium Vaaraccu
Uw waardering