Relion 12V 75AH Lithium Vaaraccu

De Relion Battery 12V 75AH Lithium Ion is een eersteklas lithium accu. De accu gaat tienmaal langer mee dan traditionele accu's en heeft veel voordelen.

Productnummer
26-RB75
 1.900,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Lichtgewicht
  • Tot tienmaal langere levensduur dan andere accu's
  • Kan snel worden opgeladen
  • Levert ononderbroken energie
  • Lithium accu

Omschrijving

De Relion Battery 12V 75AH Lithium Ion is dé perfecte accu voor uw krachtige elektrische buitenboordmotor. De Relion Battery 12V 75AH Lithium Ion is een eersteklas lithium accu voor zwaar gebruik. De Relion Battery 12V 75AH Lithium Ion gaat tot tienmaal langer mee dan traditionele accu's en heeft veel voordelen ten opzichte van andere accu's dankzij zijn lithium technologie. De lithium technologie levert een langere levensduur en hoge energie dichtheid. Daarnaast heeft de Relion Battery 12V 75AH Lithium Ion een hoog temperatuur bereik, namelijk: -20 tot wel +60. Daarnaast is de accu veel sneller (tot 4x sneller) te ontladen dan gewone loodzuur accu's. De Relion Battery 12V 75AH Lithium Ion is volledig onderhoudsvrij en er is geen lekkage mogelijk. Daarnaast heeft de accu een laag gewicht en zijn ze eenvoudig te monteren.

Lithium accu's zijn relatief nieuw en zijn ideaal voor elektrisch varen. De initiële aanschafprijs is hoog, maar wordt op termijn vaak terugverdiend. De prijs voor lithium accu's is over de levensduur niet hoger dan deep-cycling AGM accu's. Een lithium accu kan er niet goed tegen als hij te veel geladen wordt. Om dit te voorkomen, is de Re-lion battery uitgerust met een BMS-systeem (batterij-management systeem). Aan de hand van het BMS wordt er continu gemeten wat de spanning is in de accu, hoeveel stroom er in en uit gaat en wat de temperatuur is. Zo wordt er geregeld hoeveel energie er nog in en uit kan en of de accu koeling nodig heeft.

Specificaties

Merk en type: Relion 12V 75AH Lithium Ion Accu
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 75 Ah
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 26,0 x 16,5 x 25 cm
Gewicht: 11,3KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Relion 12V 75AH Lithium Vaaraccu
Uw waardering