Minn Kota i-Pilot Link voor Terrova

geen

De Terrova i-Pilot Link is een draadloze afstandsbediening dat zorgt voor extra vaargemak voor uw Minn Kota Terrova elektrische buitenboordmotor.

Leverbaar
Productnummer
20-00448182
€ 1.118,50
donderdag 29 maart bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciaal gemaakt voor vissers
  • Draadloze afstandsbediening met LCD display
  • Cruise Control
  • Het opnemen en herinneren van vaarpaden
  • Te koppelen aan Humminbird fishfinders

Omschrijving

De Terrova i-Pilot Link is een draadloze afstandsbediening voor de Minn Kota Terrova elektrische buitenboordmotor. De Terrova i-Pilot Link zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op het vissen. Met de Terrova i-Pilot Link kunt u uw Minn Kota motor volledig op afstand besturen. De Terrova i-Pilot Link is uitgerust met diverse functies.

De Minn Kota i-Pilot Link voor het Terrova model kunt u koppelen aan Humminbird fishfinders. De fishfinder kan alle opties van de i-Pilot Link overnemen en wordt zo het commandocentrum van uw boot. Met de i-Pilot Link Terrova kunt u uw boot op uw visplek houden met behulp van ''Spot-locks''. Zo kunt u instellen om niet meer dan 5 meter. van uw visplek af te drijven. Uw motor zal dan een signaal krijgen om u terug te brengen naar uw oorspronkelijke plek. De i-Pilot Link creërt een automatische route voor u. U hoeft slechts een aantal navigatiepunten te markeren. Met de i-Pilot Link en een fishfinder kunt u vissen langs diepte contouren. Zo kan de Minn Kota Terrova i-Pilot Link u bijvoorbeeld op een bepaalde diepte houden of op een bepaalde afstand van de kustlijn.

Met de Minn Kota i-Pilot Link Terrova kunnen er vaarpaden (i-Tracks) worden opgenomen. Zo kunt u deze vaartijden altijd terug vinden. Met de ''Go-To'' optie kan u terug keren naar alle opgeslagen Spot-locks en i-Tracks. U kunt zich volledig focussen op vissen met behulp van de Cruise Control. Het enige wat u moet instellen is uw snelheid en route. Op het LCD display van de afstandsbediening kunt u de volgende informatie vinden: gebruikersmenu, GPS signaalsterkte, accu status, propeller status en huidige functie. De Terrova i-Pilot Link is volledig waterbestendig en kan drijven. Op de Terrova i-Pilot Link heeft u 2 jaar garantie.

Specificaties

Materiaal: Kunstof
Kleur: Zwart
Gewicht: 2,32KG
In de verpakking: Een Minn Kota i-Pilot Link voor de Terrova
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota i-Pilot Link voor Terrova
Uw waardering