Torqeedo Lithium Vaaraccu

De Torqeedo Power 26-104 is een lithium accu van Torqeedo speciaal gemaakt als accu voor fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren. Plug&Play optie met de Cruise 2.0/4.0.

Productnummer
23-2103-00
 2.530,00
Leverbaar
donderdag 26 september bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Plug & Play optie met de Cruise 2.0/4.0
  • Tot 70% minder gewicht dan een AGM of Gel accu
  • High-performance lithium accucellen
  • Battery Management System voor langere levensduur<
  • IP67-norm; internationale norm voor waterdichtheid

Omschrijving

De Torqeedo Power 26-104 is een innovatieve lithium accu van uitzonderlijk goede kwaliteit. Torqeedo beschikt over de meest technisch geavanceerde elektrische buitenboordmotoren en heeft daarvoor een accu ontworpen die deze motoren de power kan geven die ze nodig hebben. De Torqeedo Power 26-104 is specifiek gemaakt voor de Cruise lijn (Cruise 2.0 en 4.0). Zo heeft de Torqeedo Power 26-104 een speciale Plug & Play optie met de on-board computer van de Cruise. Echter kan deze accu ook prima gebruikt worden voor andere fluister- en elektrische buitenboordmotoren.

Zoals alle lithium accu's beschikt ook de Torqeedo Power 26-104 battery over een BMS: Battery Management System. Dit intelligente systeem zorgt ervoor dat er voortdurend gemeten wordt wat de spanning is, hoeveel stroom er in en uit gaat en wat de temperatuur is. Op deze manier wordt de accu optimaal geladen, ontladen en gekoeld. Dit zorgt voor een langere levensduur van de accu. De reden dat alle lithium accu's beschikken over het BMS systeem is het feit dat deze accu's er niet tegen kunnen als deze te veel geladen of te warm worden. Het BMS syteem voorkomt dit. Daarnaast beschikt de Torqeedo Power 26-104 over Water Sensor Protection. Deze optie zorgt ervoor dat de accuspanning automatisch wordt uitgeschakeld als er water naar binnen dringt. Deze optie is slechts een veiligheidsmaatregel en zal niet nodig zijn, omdat de Torqeedo Power Serie 26-104 een volledige waterbestendige behuizing en plug connecties heeft. Het is niet voor niets dat deze accu de IP67-norm met zich meedraagt. De IP67-norm is een internationale norm, waarmee wordt aangegeven dat een apparaat stof- en waterdicht is.

De lithium cellen zijn extra beschermd. Zo zijn de individuele accucellen beschermd door stalen cilinders en ingericht met meerdere hardware veiligheidsmechanismen. De accucellen in de Torqeedo Power 26-104 worden High-performance lithium battery cells genoemd. De accucellen zijn van top kwaliteit en exclusief gemaakt door een specifiek geautomatiseerde, Japanse productie.

Tip: Met de Torqeedo Power 26-104 kunt u het maximale uit de Torqeedo Cruise 2.0/4.0 halen. Het is de perfecte high-end lithium accu voor de Cruise-lijn en communiceert met de on-board computer.

Specificaties

Merk en type: Torqeedo Power 26-104
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Elektrische buitenboordmotoren
Accucapaciteit: 108 Ah
Accuspanning: 25,9V
Afmetingen: 57,75 cm x 21,85 cm x 25,35 cm
Gewicht: 24,3 KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Torqeedo Lithium Vaaraccu
Uw waardering