Door de huidige omstandigheden zijn onze telefonische openingstijden tijdelijk beperkt tot werkdagen van 16:00 - 19:00. Lees alles

Torqeedo Solar 45W voor Travel/Ultralight

Deze Torqeedo solar charger is een oprolbaar zonnepaneel voor de Torqeedo Travel en Ultralight serie. Dit is een ideale acculader voor op de boot dankzij waterdichte connectoren.

Productnummer
23-1130-00
 799,99
Leverbaar
Bezorgd op donderdag 13 augustus
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Oprolbaar zonnepaneel
  • Voor Torqeedo Travel en Ultralight
  • Opladen tijdens het varen
  • Eenvoudig en snel aan te sluiten
  • Waterdicht en weerbestendig

Omschrijving

De Torqeedo solar charger is een oprolbaar zonnepaneel geschikt voor de Torqeedo Travel en Ultralight serie. Deze acculader zorgt ervoor dat u milieuvriendelijk bezig bent, u gebruikt de energie van de zon om uw accu op te laden.

Dit zonnepaneel is speciaal gemaakt voor gebruik op het water. U kunt deze acculader gerust op de boot gebruiken, hij is bestand tegen extreem weer. Het voordeel van dit oprolbare zonnepaneel is dat u niet meer gebonden bent aan bepaalde afstanden, u kunt uw Torqeedo Travel of Ultralight tijdens het varen opladen. De accu oplader levert een vermogen van 45W, genoeg om bijvoorbeeld uw Torqeedo Travel 1003 ongeveer 3,5 km/h te laten varen. Wanneer u de motor niet gebruikt maar het zonnepaneel wel aangesloten zit kunt u deze motor opladen in ongeveer 13 uur.

De Torqeedo solar charger is erg makkelijk aan te sluiten aan uw Torqeedo motor met behulp van de plug border: 0px solid #cccccc;"> Merk en type: Torqeedo solar charger Laadspanning: 24V Laadstroom: 3,75A Geschikt voor accutype: Alleen voor Torqeedo Travel en Ultralight Geschikt voor laden van accu's met amperage: Tot 31Ah Geschikt voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: - Type lader: Acculader Lader programma's: Normaal opladen Beveiligd tegen: - Aansluiting op accu: Stekker Afmetingen: Uitgevouwen 147,3cm bij 91,4cm. Opgevouwen 99,1cm bij 15,2cm Isolatieklasse: IP67 Fabrieksgarantie: 2 Jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Torqeedo Solar 45W voor Travel/Ultralight
Uw waardering