Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven online marketeers en content marketeers. Bekijk onze vacatures

Torqeedo Ultralight 403 AC Vaarset (915 Wh)

De Torqeedo Ultralight 403 AC is een elektromotor set met een stuwkracht van 75 LBS (2.0PK). Deze lichte elektromotor is ideaal voor het varen met een kayak.

Productnummer
10012952
2.500,00
Leverbaar
donderdag 8 december bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • 75 LBS stuwkracht (ongeveer 2,0PK)
  • Vaarklaar geleverd met lithium accu, acculader en gashendel
  • Speciaal ontwikkeld voor kayaks
  • Verreweg het lichtste vaarpakket in zijn klasse (11,0KG)
  • Niet geschikt voor boten

Omschrijving

De Torqeedo Ultralight 403 AC is een elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 75 LBS (ongeveer 2,0PK). De Torqeedo Ultralight 403 AC is één van de lichtste elektromotoren binnen de klasse 70-80 LBS met een totaal gewicht van 11,0kg. De Torqeedo Ultralight 403 AC wordt compleet geleverd met accu, acculader en gashendel waardoor u direct het water op kunt. Dankzij de 915Wh accu kunt u tot wel 100km varen!

De Torqeedo Ultralight 403 AC is zowel geschikt voor zoet- als zout water en is erg robuust. Dit betekent dat de elektrische buitenboordmotor tegen een stootje kan. De Torqeedo Ultralight 403 AC is daarnaast traploos. Hierdoor heeft de Ultralight geen versnellingen en heeft u de volledige controle over uw snelheid. Het is slechts een kwestie van gas geven door middel van de geavanceerde gashendel. Deze gashendel is ook uitgerust met een handig display. De status van uw accu, uw snelheid, het aantal resterende kilometers en de input power zijn allemaal gegevens die te vinden zijn op het LCD display waarmee de hendel is uitgerust. Daarnaast is de hendel ook uitgerust met een dodemanskoord, mocht u onder bepaalde omstandigheden de motor snel moeten uitschakelen.

De Torqeedo Ultralight 403 CA kayak motor beschikt over een GPS en kan zelfs tijdens het varen opgeladen worden aan de hand van zonne-energie. Daarnaast is de Torqeedo Ultralight 403 AC motor uitgerust met een speciale aansluiting voor kayaks en met een propeller die speciaal ontworpen is voor efficiënt varen. Ook is de motor voorzien van een IP67 certificaat wat aangeeft dat een apparaat stofdicht en waterdicht is.

Het stroomverbruik van de Torqeedo Ultralight 403 AC is relatief klein en afhankelijk van hoeveel gas uw geeft. Op de bijgeleverde lithium accu kunt u 12 uur lang varen op halfgas en 2,5 uur op volgas. Met de bijgeleverde acculader duurt het 12 uur om de accu volledig op te laden. U heeft 2 jaar garantie op de Torqeedo Ultralight 403 AC.

Specificaties

Specificaties
ProductnaamTorqeedo Ultralight 403 AC
Stuwkracht (lbs)75,00
Stuwkracht (PK)2,00
ToepassingOntspannen
VaarwaterZoet en zout water
Geschikt voorRecreatief
BedieningGashendel
VaartijdindicatorJa
SnelheidsregelingTraploos
Borstelloze motorNee
Voedingsspanning29,6V
Vermogen (W)400,00
AansluitingGeïntregreerd
BevestigingSpiegelmotor
Staartlengte (cm)48,00
Gewicht (kg)11,00

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Torqeedo Ultralight 403 AC Vaarset (915 Wh)
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (1.78 MB)