Werken bij Bootman

Kom jij ons team versterken?

Altijd al in de watersport en e-commerce willen werken? Bootman is een jong en fris bedrijf. Er wordt hard gewerkt om de webshops elke dag te optimaliseren. Werken bij Bootman betekent: veel verantwoordelijkheden en samen bouwen aan een topbedrijf! Werken bij Bootman heeft vele voordelen, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot thuiswerken. Je werkt zelfstanding, netjes, gecontroleerd en kan zelf een productieve omgeving inrichten. Je wordt daarin ondersteund met ICT-faciliteiten. Een ander voordeel zijn de flexibele werktijden. Dit betekent dat je efficiënt werkt op de tijden dat het jou uitkomt. Verder is er een open en eerlijke werksfeer. Dit biedt je de kans om je collega’s te intrigeren en uit te dagen. Zo blijf je constant vernieuwen. Daarnaast kan je unieke marketing kennis opdoen. Je krijgt toegang tot kennis over zoekmachine optimalisatie voor webshops. Het stimuleert je om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat helpt jou weer om onze klanten van een uitmuntend resultaat te voorzien.


Wanted: Magazijnbeheerder (m/v)

Ben jij een logistiek wonder? Dan is deze functie wat voor jou! In de rol als magazijnbeheerder bij Bootman ben je verantwoordelijk voor de voorraad van onze webshops in ons magazijn en kantoor in IJsselstein. Daar komen natuurlijk meerdere taken bij kijken. Zo controleer je de inkomende goederen op juistheid en hoeveelheid, zorg je dat de vakken netjes zijn en dat de producten juist gesorteerd zijn. Jij verzorgt de eindfase van de bestelling van een klant en zorgt dat de klant tevreden is.

Over Bootman:
Bootman is een jong en sterk groeiend internetbedrijf dat is gespecialiseerd in het online verkopen van boten, bootaccessoires, -onderdelen en toebehoren. Wij werken met een klein gedreven team met veel energie en ruimte voor creativiteit.

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste magazijnbeheerder (m/v) om ons team te versterken. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, werkt zelfstandig, weet van aanpakken en hebt een sportieve geest. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve werkhouding. De voorraad houd je nauwkeurig bij en je ziet een uitdaging in het draaiende houden van het magazijn. Je hebt je rijbewijs en vindt het niet erg om tot laat in de avonduurtjes te werken.

Een werkdag van een magazijnbeheerder bij Bootman:
Om 12:30 uur ’s middags begin je de dag door te lunchen met je collega’s. Even socializen.. Anders gaat het de hele dag over werk en dat is ook zo wat. Als je buik vol zit, begin je met administratieve zaken, zoals het bijwerken van je mail en inplannen van de voorraad. Alles onder controle? Mooi! Tijd om te knallen. Je begint met het verwerken van de retouren en communiceert de resultaten naar de klantenservice afdeling.

Inmiddels is het alweer 15:00 uur en zijn er diverse goederen binnengekomen. Je controleert deze goederen op juistheid en hoeveelheid en zorgt ervoor dat deze ingeboekt zijn. Zodra je alle goederen hebt ingeboekt, neem je even pauze. Het is namelijk alweer 17:30 uur. Zodra je lekker hebt gegeten en bent bijgetankt, kun je beginnen met het inpakken van bestellingen. Misschien wel het leukste deel van je werkdag! Voordat je het weet, is het alweer 21:00 uur en hoor je de toeter van de PostNL vrachtwagen. Je laadt de vrachtwagen in en gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Wat wij je bieden:
We bieden je een werkplek, waarbij je veel vertrouwen krijgt. Je krijgt verantwoordelijkheid en hebt inspraak in de inrichting van het magazijn en de bijbehorende processen. Er is sprake van doorgroeimogelijkheden en je krijgt een marktconforme beloning inclusief een avondtoeslag, een reiskostenvergoeding en een winstuitkering. Daarnaast maak je deel uit van onze eerlijke en open werksfeer, en profiteer je van een telefoon van de zaak, kosteloos avondeten en gratis je vaarbewijs halen.

Wil je deze baan niet mislopen? Reageer dan meteen
Ben je overtuigd? Aarzel dan niet en stuur ons je CV en motivatie per e-mail. Heb je nog vragen? Dan kan je deze natuurlijk ook via de mail stellen. Of neem contact met ons op via ons telefoonnummer: 06-30 61 06 81.


Wanted: Klantenservicemedewerker (m/v)

Vind jij het leuk om contact te hebben met mensen en een lach op hun gezicht te toveren? Dan is deze functie wat voor jou! In de rol als klantenservicemedewerker bij Bootman ben je verantwoordelijk voor klantcontact per telefoon, e-mail en aan de balie. Dit kan bijvoorbeeld zijn: productadvies, uitleg over onze werkwijze of het wijzigen van een bestelling. Je verrast onze klanten met jouw uitmuntende service en zorgt dat de klant tevreden is.

Over Bootman:
Bootman is een jong en sterk groeiend internetbedrijf dat is gespecialiseerd in het online verkopen van boten, bootaccessoires, -onderdelen en toebehoren. Wij werken met een klein gedreven team met veel energie en ruimte voor creativiteit.

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste klantenservicemedewerker (m/v) om ons team te versterken. Je bent geïnteresseerd in mensen, communicatief sterk en hebt een sportieve geest. Je ziet elke vraag als een nieuwe uitdaging en denkt in oplossingen. Je hebt affiniteit of zelfs ervaring met watersport en beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. Verder kun je foutloos Nederlands schrijven en vlot typen.

Een werkdag van een klantenservicemedewerker bij Bootman:
Je begint de dag door een bakkie koffie te drinken met je collega’s. Zodra je scherp bent, begin je je werkzaamheden door je mailbox te openen. Deze staat weer lekker vol. Je ziet klantvragen over producten, leveringen en retouren. Genoeg te doen dus! Je bent druk bezig met het oplossen van een lastige vraag van een klant en opeens gaat de telefoon. Geen probleem voor jou! Je laat je mailbox even voor wat het is en je neemt de telefoon op om de klant vriendelijk te woord te staan. Je helpt de klant met zijn vraag zodat hij zo snel mogelijk op het water kan genieten. Terug naar de mail en je hebt de oplossing gevonden op die lastige vraag. Dat geeft een lekker gevoel!

Dan is het tijd om te lunchen met collega’s, even gezellig bijpraten. Tring, er staat een klant aan de balie. Hij komt zijn rubberboot afhalen. Met een glimlach pak je zijn bestelling en wenst ‘m veel vaarplezier. Weer een klant blij gemaakt! Je beantwoord de laatste mailtjes en dan zit ’t er weer op. Het is voorbij gevlogen. Geen dag is hetzelfde bij Bootman en dat vind je zo leuk!

Wat wij je bieden:
We bieden je een werkplek, waarbij je veel vertrouwen krijgt. Je krijgt verantwoordelijkheid en hebt inspraak in de bedrijfsprocessen. Er is sprake van doorgroeimogelijkheden en je krijgt een marktconforme beloning inclusief reiskostenvergoeding. Daarnaast maak je deel uit van onze eerlijke en open werksfeer.

Wil je deze baan niet mislopen? Reageer dan meteen 
Ben je overtuigd? Aarzel dan niet en stuur ons je CV en motivatie per e-mail. Heb je nog vragen? Dan kan je deze natuurlijk ook via de mail stellen. Of neem contact met ons op via ons telefoonnummer: 06-30 61 06 81.