Varta LAD210 Deep Cycle Vaaraccu

geen

De Varta LAD 210 is een eersteklas deep-cycling AGM accu van hoge kwaliteit en is met zijn grote accucapaciteit perfect geschikt voor elektrische buitenboordmotoren met veel vermogen.

Leverbaar
Productnummer
26-610547
€ 539,50
zaterdag 31 maart bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Perfect voor sterke elektrische buitenboordmotoren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Lange levensduur
  • Ideaal voor seizoensgebruik
  • Deep-cycling AGM accu

Omschrijving

De Varta LAD 210 is een sterke accu en ideaal voor elektrisch varen. De Varta LAD 210 is een eersteklas deep-cycling AGM accu van hoge kwaliteit voor zwaar gebruik. Met zijn hoge accucapaciteit (210 AH) is deze accu perfect voor de krachtigste elektrische buitenboordmotoren. Dankzij de meest geavanceerde AGM-technologie heeft de Varta LAD 210 een buitengewone schok- en trillingsbestendigheid. De Varta LAD 210 heeft een lange levensduur en is tot wel acht keer zo cyclusvast als conventionele accu's. De accu is erg robuust en volledig lekvrij. Varta Professional Deep Cycle AGM accu's hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De totale kosten op termijn zijn namelijk lager dan bij andere accu's en daarnaast leveren de accu's uitstekende prestaties en een hoge betrouwbaarheid.

De Varta LAD210 is speciaal gemaakt voor gebruik op het water. Hij is bijvoorbeeld geschikt voor de nieuwste elektrische boten, jachten en campers. Daarnaast is de accu ideaal voor elektrische buitenboordmotoren. De Varta accu LAD210 is voorzien van de meest geavanceerde Absorbent Glass Mat (AGM)-technologie. De minimale zelfontlading zorgt ervoor dat deze accu perfect is voor seizoensgebebonden gebruik. Daarnaast is de Varta batterij LAD210 volledig onderhoudsvrij.

Varta accu's zijn te vinden in miljoenen auto's, motorboten, motoren en campers. Elke Varta accu is standaard opgeladen met expertise en precisie. Varta accu's gaan langer mee dan andere accu's en zijn minder gevoelig voor corrosie. Varta accu's zijn producten van topkwaliteit die optimale prestaties leveren.

Specificaties

Merk en type: Varta Professional Deep Cycle
Type accu: Deep-cycling AGM accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 210 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 53,0 x 20,9 x 21,4 cm
Gewicht: 60KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varta LAD210 Deep Cycle Vaaraccu
Uw waardering