Varta LAD260 Deep Cycle Vaaraccu

De Varta LAD260 is een eersteklas deep-cycling AGM accu van hoge kwaliteit en is met zijn grote accucapaciteit perfect geschikt voor elektrische buitenboordmotoren met veel vermogen.

Productnummer
26-610548
€ 635,00
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, zaterdag 29 juni bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Perfect voor sterke elektrische buitenboordmotoren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Lange levensduur
  • Ideaal voor seizoensgebruik
  • Deep-cycling AGM accu

Omschrijving

De Varta LAD260 is de sterkste accu uit de Varta Professional Deep Cycle AGM-Serie en is ideaal voor elektrisch varen. De Varta LAD260 is van hoge kwaliteit en voor zwaar gebruik. Het is een eersteklas deep-cycling AGM accu. Met zijn hoge accucapaciteit van 260AH is deze accu ideaal voor de krachtigste elektrische buitenboordmotoren. Door de geavanceerde AGM-technologie is de Varta LAD260 enorm schok- en trillingsbestendig. De Varta LAD260 is robuust, lekvrij en heeft een langere levensduur dan traditionele accu's. De Varta Professional Deep Cycle AGM accu's leveren hoge prestaties en hebben een hoge betrouwbaarheid. Dit in combinatie met het feit dat de totale kosten op lange termijn lager zijn dan bij andere accu's, geeft deze serie een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Varta LAD 260 is ontworpen voor gebruik op het water. Het is een perfecte accu voor elektrische buitenboordmotoren met veel vermogen en wordt daarnaast veel gebruikt in elektrische campers, jachten en boten. De Absorbent Glass Mat (AGM)-technologie van de Varta AGM 260AH is het meest geavanceerd. De Varta Professional LAD260 is volledig onderhoudsvrij en dankzij de minimale zelfontlading ideaal voor seizoensgebonden gebruik.

Elke Varta Deep Cycle accu is opgeladen met expertise en precisie. Varta Professional Deep Cycle Accu's zijn te vinden in miljoenen motoren, campers, auto's en motorboten. De accu's zijn van topkwaliteit en leveren optimale prestaties. De Varta LAD260 AGM gaat langer mee dan traditionele accu's en is minder gevoelig voor corrosie.

Specificaties

Merk en type: Varta Professional Deep Cycle
Type accu: Deep-cycling AGM accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 260 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 52,1 x 26,9 x 24,0 cm
Gewicht: 78,2KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varta LAD260 Deep Cycle Vaaraccu
Uw waardering